ΔΙΕΘΝΕΣ

Μια υπόθεση που δεν έχουν ξεδιαλύνει οι αρχές από τότε που το είδωλο της χιπ-χοπ σκοτώθηκε στο Λας Βέγκας πριν από 27 χρόνια.
Ο Μίλαν Ραντόιτσιτς σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι οργάνωσε την ένοπλη δράση για να ενθαρρύνει τον σερβικό πληθυσμό να αντισταθεί.
Χάος στους δρόμους που έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, χείμαρροι πλημμύρισαν τους σταθμούς του μετρό. Δραματική έκκληση από την κυβερνήτη της Πολιτείας.
Οι εισαγγελείς είχαν πληροφορήσει το νοσοκομείο όπου σπούδαζε για τις πράξεις του ενώ η γειτόνισσά του που την σκότωσε, τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία.
Tο ακέφαλο πτώμα του Γουίλετ βρέθηκε από τη μητέρα του, πάνω στο κρεβάτι του, δίπλα σε μπουκάλια αμμωνίας και χλωρίνης.
Ο WallyGator δεν κατάφερε να μπει στο στάδιο, αλλά έχει ήδη κλέψει τις καρδιές μας.
Ο Τρόσεφ, απόστρατος αξιωματικός, είχε ηγετικό ρόλο στη Wagner από τη δημιουργία της το 2014 και αντιμετώπισε κυρώσεις της Ε.Ε για τον ρόλο του στη Συρία.
Οι ιστορικές για τα Αμερικανικά δεδομένα απεργίες, ξεκίνησαν στις 15 Σεπτεμβρίου με τις εταιρείες να χάνουν εκατ. δολάρια ενώ οι απεργοί αμοίβονται από το σωματείο.
'Ήθελε να περάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την ερωμένη του.
Ο γερόλυκος της Ροκ μιλώντας στην Wall Street Journal ξεκαθάρισε ότι οι Rolling Stones δεν σχεδιάζουν να πουλήσουν τα δικαιώματα των άλμπουμ τους.