ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

"Εάν η Ρωσία δεν ξαναρχίσει τις παραδόσεις τότε η ΕΕ θα είναι πιθανότατα άδεια από αποθέματα στο τέλος του χειμώνα και θα χρειαστεί περιορισμένη διανομή με δελτίο".
Οι προοπτικές για την παγκόσμια οικονομία έχουν «σκοτεινιάσει σημαντικά».
Η Greenpeace ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Κομισιόν για τη συμπερίληψη τους στον κατάλογο βιώσιμων επενδύσεων της Ε.Ε.
Τη διατήρηση της προσωρινής διαταγής αποφάσισε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών μέχρι την έκδοση της οριστικής απόφασης.
Η Domes Resorts & Reserves άνοιξε τα νέα ξενοδοχεία υπό το νέο της brand «Domes Aulūs» σε Κρήτη και Ζάκυνθο.
Φοιτητές, μετανάστες, ανειδίκευτοι με μόλις 6 ώρες εκπαίδευση και ψαλίδι σε πολλές υπηρεσίες αφού οι εργαζόμενοι γύρισαν την πλάτη στους κακοπληρωτές εργοδότες σε Ισπανία και Πορτογαλία.
Ο ελληνικών συμφερόντων «μονόκερος» φιλοδοξεί να γίνει «decacorn» εντός μιας δεκαετίας, είπε ο ιδρυτής του, Βύρων Νικολαΐδης.
Θα προσφέρει χρηματικά βραβεία για νεοφυείς επιχειρήσεις στην τουρισμό, και θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα τουρισμού.
Αύξηση 300% το πρώτο εξάμηνο του 2022 και σημαντικές επενδύσεις για αγορές ακινήτων κατά προτίμηση σε Κρήτη και νησιά και Ιονίου.
Διεκδικούν αυξήσεις λόγω πληθωρισμού. Αν η απεργία συνεχιστεί έωςτο Σάββατο, η παραγωγή φυσικού αερίου θα μειωθεί κατά 25% και του πετρελαίου κατά 15%.