KAINOTOMIA

Ο εγκέφαλος του ακρωτηριασμένου ελέγχει όλες τις κινήσεις και του επιτρέπει να περπατάει κανονικά, χωρίς να χρειάζεται να εστιάσει συνειδητά στο πώς να κινήσει το πόδι του.
Το νέο σύστημα θα παρέχει έναν "φορητό και προσιτό τρόπο" καθαρισμού και απομάκρυνσης των ρύπων από το νερό.
Το πτερύγιο είναι αυτό που επιτρέπει στον κόνδορα των 15 κιλών να παραμείνει ψηλά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ξοδεύοντας ελάχιστη ενέργεια.
Ανθεκτικότητα του συστήματος υγείας και του φαρμακευτικού τομέα, καινοτόμες θεραπείες, ενίσχυση εθνικής ανταγωνιστικότητας και αξία της φαρμακευτικής βιομηχανίας για την κοινωνία.
Πολλά αυτοκίνητα μοιάζουν περισσότερο με παιχνίδια σε λούνα παρκ ή με οχήματα επιστημονικής φαντασίας παρά με αυτοκίνητα που βλέπουμε στο δρόμο.
Επιπλέον το Linklado βοηθά τις αυτόχθονες γυναίκες να βρουν εργασία αλλά και διατηρεί ζωντανές τις γλώσσες του Αμαζονίου.
Η ιταλική εταιρεία κατασκευής υπεραυτοκινήτων θα αρχίσει να αγωνίζεται στην ιστιοπλοΐα, για να δοκιμάσει νέες τεχνολογίες.
Η άδεια αφορά μόνο τις μπριζόλες και όχι ολόκληρο το ζώο.
Μοιάζει με πετρέλαιο: παχύ, μαύρο αλλά το πιο σημαντικό, χημικά εξακολουθεί να λειτουργεί ακριβώς όπως η κηροζίνη που βασίζεται σε ορυκτά καύσιμα.