Γεύση

Τρέμουμε να μπούμε στη διαδικασία του μαγειρέματος μέσα στον καύσωνα; Αυτό το top 3 είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας.
Στο πεζοδρόμιο του Lost στο Παγκράτι ήπιαμε κρασί & φάγαμε νόστιμα μεσογειακά πιάτα που ήταν ένα και ένα
Μεσογειακά πιάτα, κρασί & κοκτέιλ με έμπνευση από Τήνο
Θέλουμε τα θερινά πάρτι στην αυλή πιο πολύχρωμα, πιο δροσερά και 100% πιο υγιεινά. Και αυτό αποτελεί τάση. Γιατί να μείνουμε πίσω;
Διατροφολόγος ανοίγει τα χαρτιά της: Μπουκίτσες τσίζκεϊκ, σορμπέ σοκολάτα και δύο συνταγές έκπληξη για τους λάτρεις των ξηρών καρπών και του παρφέ.
Αφενός σβήνουμε τον φούρνο και αφετέρου δεν ανάβουμε κλιματισμό για να δροσίσουμε τον χώρο μας: Οικονομία από κάθε άποψη.