Γεύση

Δίνουμε άρωμα στο φαγητό μας χρησιμοποιώντας ένα ασυνήθιστο μπαχαρικό, τα κεδροκούκουτσα.
Ο παραδοσιακός ξινός τραχανάς δεν είναι μόνο για σούπα.
«Δεν είναι μία γρήγορη συνταγή, όπως πιστεύουν ορισμένοι. Θέλει χρόνο και πολύ υπομονή».
Όχι όμως περισσότερα από τέσσερα με πέντε φλιτζάνια την ημέρα.
Ξεχάστε τους ωκεανούς δακρύων που χύνατε για να καθαρίσετε τα κρεμμύδια και το βαρυστομάχιασμα της επόμενης μέρας.
Επιλέγουμε μπύρα από μικροζυθοποιία για να αναδείξουμε περισσότερο τις γεύσεις μας.
Αντιδράσεις και πικρόχολα σχόλια σε βάρος της.
Μια καλή ιδέα να εξοικειωθούμε με την περσική κουζίνα.