Γεύση

Aν θέλουμε τα συνδυάZουμε με πατάτες μπέιμπι, χρησιμοποιώντας το λίπος για ντρέσινγκ μαζί με λίγο ξύδι από λευκό κρασί.
Κίτρινα και πράσινα, που μας χαρίζουν ένα υπέροχο πιάτο στην εμφάνιση και πολύ ελαφρύ στην γεύση.
Απίθανοι συνδυασμοί για «γενναίους» σε πρώτα πιάτα, κυρίως μενού και επιδόρπια.
Ένα πιάτο που μαγειρεύεται σε ελάχιστο χρόνο, είναι πεντανόστιμο, χορταστικό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.
Εχει ξετρελάνει Γερμανούς και Αμερικάνους.