Γεύση

Η ομάδα ReThink συνεργάζεται με το εστιατόριο για να ταΐσει όλους τους Νεοϋορκέζους που το έχουν ανάγκη.
Και ποιές τροφές -που δεν φανταζόμαστε- φυλάσσονται στην κατάψυξη.
Η κλινική διατροφολόγος Μένια Κούσουλα μιλά για αυτή την κοινή, αλλά παρεξηγημένη, τροφή με την ευκαιρία της σημασίας στη διατροφή την περίοδο της καραντίνας.
«΄Οταν επιστρέφουμε σπίτι από το σούπερ μάρκετ έχουμε πάνω μας τα μικρόβια περίπου 100 ανθρώπων στα προϊόντα που φέραμε σπίτι».
Ηρθε η ώρα να βάλουμε τα ψώνια του σούπερ μάρκετ στην σωστή σειρά έτσι ώστε να καταναλωθούν εγκαίρως και να μην χρειαστεί να πετάξουμε τίποτα στα σκουπίδια.
Τι συμβουλεύει μια διαιτολόγος για μια ισορροπημένη διατροφή κατά τη διάρκεια εργασίας από το σπίτι.
Πελάτες του είναι ο Εμανουέλ Μακρόν κι ο Νικολά Σαρκοζί. Η ελληνική έκδοση του βιβλίου του «45 συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη» που προλογίζουν Γαβράς κι Αλιάγας έδωσε την ευκαιρία της συνομιλίας μαζί του.
Υπήρξε ο πρώτος σεφ που πήρε αστέρι Michelin στην Βρετανία.
Η κατανάλωση μη επεξεργασμένου ή επεξεργασμένου καλαμποκιού και οι επιπτώσεις στην υγεία μας.
Δεν είναι κακή ιδέα να υπάρχουν κονσέρβες στο σπίτι, χωρίς όμως να μας πιάνει υστερία που θα μας κάνει να μετατρέψουμε το σπίτι μας σε μικρό σούπερ μάρκετ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου.
Αν επιθυμείτε να φάτε γλυκό, η μαύρη σοκολάτα είναι η πιο υγιεινή επιλογή.
Αν είστε και εσείς από αυτούς που πανικοβάλλονται εύκολα, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να νιώσετε λίγο καλύτερα.
Να τρέφεστε σωστά για μια καλύτερη υγεία.
Κάπως έτσι οι δύσκολες μέρες θα γίνουν ευκολότερες...
Μάθετε για το νέο μενού εμπνευσμένο από τις γεύσεις και τα αρώματα του δάσους και τις τιμές του.
Άλλοι την προτιμούν με ψωμί, άλλοι με πατάτα, με βελούδινη ή με ρουστίκ-χωριάτικη υφή, άσπρη ή ροζ, γενικώς ο καθένας  λαχταρά τη δική του εκδοχή.
Το παλιό, καλό κι εγγυημένο «φάρμακο»