Γεύση

Φωλιές γλυκοπατάτας με αυγό, ρύζι λεμονάτο με θρυμματισμένο τυρί φέτα και μία πίτσα έκπληξη.
Ελληνικό παραδοσιακό πιάτο που τρώγεται όλες τις εποχές.
Αφιερώνουμε λίγο χρόνο περισσότερο στην κουζίνα αλλά, πιστέψτε μας, αξίζει τον κόπο.
Και μια συνταγή: Ριζότο με παντζάρι, κατσικίσιο τυρί και καρύδια. «Είναι ένα πιάτο που σου ζητά να αφεθείς».
Αυτό το φαγητό με την τρομερή διατροφική αξία.
Η ιδέα ξεκίνησε από ομάδα εκπαιδευτικών, γονέων, φίλων/εθελοντών ενός εκπαιδευτικού προγράμματος σε ένα Ειδικό Σχολείο.
«Το χαλούμι είναι πιθανώς η πιο διάσημη γαστρονομική εξαγωγή της Κύπρου και αναμφίβολα το πιο αγαπημένο ”τριζάτο” τυρί παγκοσμίως».