Γεύση

Αφιερώνουμε λίγο χρόνο περισσότερο στην κουζίνα αλλά, πιστέψτε μας, αξίζει τον κόπο.
Και μια συνταγή: Ριζότο με παντζάρι, κατσικίσιο τυρί και καρύδια. «Είναι ένα πιάτο που σου ζητά να αφεθείς».
Αυτό το φαγητό με την τρομερή διατροφική αξία.
Η ιδέα ξεκίνησε από ομάδα εκπαιδευτικών, γονέων, φίλων/εθελοντών ενός εκπαιδευτικού προγράμματος σε ένα Ειδικό Σχολείο.
«Το χαλούμι είναι πιθανώς η πιο διάσημη γαστρονομική εξαγωγή της Κύπρου και αναμφίβολα το πιο αγαπημένο ”τριζάτο” τυρί παγκοσμίως».
Με αφορμή το Αλφαβητάρι Ελληνικής Γαστρονομίας, ο συγγραφέας του μας μιλά γι' αυτή την βουτιά στον διατροφικό πολιτισμό της πατρίδας μας.
Εξυπνες ιδέες κατά της άσκοπης υπερκατανάλωσης και σπατάλης τροφίμων που απειλεί τον πλανήτη.