Η Reese Witherspoon παραμένει στην τηλεόραση και τώρα φέρνει μαζί της και την Jennifer Aniston

Δημοσιεύθηκε: Ενημερώθηκε:
REESE WITHERSPOON JENNIFER ANISTON
Kevin Mazur/VF17 via Getty Images
Εκτύπωση

Μετά την περσινή σαρωτική επιτυχία του «Big Little Lies», της σειράς του HBO που έφερε στο προσκήνιο το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας με τον καλύτερο, ειλικρινέστερο και πιο άρτιο τρόπο που το έχει κάνει σειρά μέχρι σήμερα, η Reese Witherspoon (η οποία εκτός από πρωταγωνίστρια ήταν και η βασική παραγωγός της σειράς μαζί με την Nicole Kidman), επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα νέο project. Και, αυτή τη φορά, έχοντας την Jennifer Aniston στο πλευρό της.

Το κεντρικό θέμα της ατιτλοφόρητης μέχρι στιγμής σειράς, θα είναι οι ζωές των ανθρώπων που εργάζονται στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης. Η Witherspoon, πέρα από παραγωγός και συν-ιδιοκτήτρια της σειράς, θα πρωταγωνιστεί μαζί με την Aniston, αν και κρίνοντας από το Big Little Lies, η δομή του καστ θα είναι περισσότερο ομαδική και λιγότερο «πρωταγωνιστές-β' ρόλοι».Η Apple TV έχει ήδη παραγγείλει δύο σεζόν της σειράς, 10 επεισοδίων το καθένα, ενώ η Witherspoon θα είναι για άλλη μια φορά στη θέση του παραγωγού -όπως και η Aniston. Η ιστορία βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα του Michael Ellenberg, πρώην επικεφαλής των δραματικών σειρών του HBO, ενώ θα αντλεί στοιχεία και από το βιβλίο του Brian Stelter «Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV».

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχε ανακοινωθεί πως μέσα στο 2018 η Apple θα επενδύσει $1 δισεκατομμύριο σε πρωτότυπο περιεχόμενο, τόσο σε σειρές όσο και σε ταινίες. Την ίδια στιγμή το αντίστοιχο budget του Netflix ανέρχεται στα $7δις για τους επόμενους 12 μήνες και της Amazon στα $4.5δις.