Θεοδωράκης: Δεν ήρθαμε να υπηρετήσουμε το παλιό πολιτικό σύστημα

Θεοδωράκης: Μην θεωρήσουμε δεδομένο ότι θα συμμετέχουμε σε μια κυβέρνηση
sooc

Σφοδρή επίθεση τόσο στον πρόεδρο της ΝΔ, Ευάγγελο Μεϊμαράκη όσο και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ο κ. Θεοδωράκςη αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα των εκλογών και τις ενδεχόμενες συνεργασίες.

«Μην θεωρήσουμε δεδομένο ότι θα συμμετέχουμε σε μια κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης και συμπλήρωσε πως «δεν ήρθαμε να υπηρετήσουμε το παλιό πολιτικό σύστημα».

Ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε επίσης πως το πρώτο κόμμα θα έχει το προβάδισμα για την πρωθυπουργία, ενώ υπογράμμισε πως οι συνεργασίες θα έχουν σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Η πρώτη απόφαση που θα πρέπει να πάρουμε όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είναι μια πολιτική συμφωνία», σημείωσε ακόμη και συμπλήρωσε:

«Χρειάζεται σοβαρότητα και να χάσουμε κάτι όλοι κάτι και να αποφασίσουμε ότι η χώρα θα πορευτεί μέχρι τον Δεκέμβριο τουλάχιστον σε ήρεμα νερά».

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε επίσης ότι η Ελλάδα δεν έχει ακόμη αποφύγει την χρεοκοπία και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι αλλάζει σχεδιασμούς από μέρα σε μέρα και κάνει ένα λάθος στον ορίζοντα ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο.

Ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε επίσης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για παλαιοκομματισμό και ανέφερε ότι «θα πρέπει στις 21 του μήνα να πούμε την αλήθεια ».

Ο κ. Θεοδωράκης είπε επίσης ότι καταρρέουν τα τελευταία προπύργια της ΝΔ, ενώ έκανε λόγο για κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές και θα κυβερνήσει για τουλάχιστον τρία χρόνια.

«Έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά την ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε.

Δημοφιλή