Σκότωσε! Σκότωσε!Σκότωσε! Το βίντεο που πωρώνει τους νεαρούς Κινέζους για να καταταχθούν στον στρατό

Σκότωσε! Σκότωσε!Σκότωσε! Το βίντεο που πωρώνει τους νεαρούς Κινέζους για να καταταχθούν στον στρατό

«Φοβάσαι; Όχι! Φοβάσαι; Όχι! Απλά χρειάζεσαι την εντολή για να σκοτώσεις, να σκοτώσεις, να σκοτώσεις!».

Αυτοί είναι οι στίχοι σε ρυθμό ραπ ενός πολύ δυνατού βιντεοκλίπ του κινεζικού στρατού που στόχο έχει να προσελκύσει νεαρούς Κινέζους για να καταταχθούν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Ειδικές δυνάμεις που ξεπηδούν μέσα από λίμνες, εξουδετέρωση αντιπάλων με πολεμικές τέχνες, ελεύθεροι σκοπευτές που βγάζουν εκτός μάχης τον εχθρό, η μια σκηνή διαδέχεται την άλλη και η μουσική όλο και σε πωρώνει. Την ίδια ώρα οι στίχοι εμφανίζονται σαν υπότιτλοι για να μη χάνεται τίποτα.

«Πάντα να σκέφτεσαι την αποστολή, τον εχθρό μη χάνεις από τα μάτια σου...Πόλεμοι μπορούν να ξεσπάσουν ανά πάσα στιγμή. Είσαι έτοιμος;».

Στα περίπου τρία λεπτά που διαρκεί το βίντεο ο στρατός φαίνεται ότι καλύτερο υπάρχει, δορυφόροι, πύραυλοι, υψηλή τεχνολογία και η δυνατότητα να γίνει ο πιο θανατηφόρος στρατιώτης του κόσμου, ελεύθεροι σκοπευτές εναντίον τρομοκρατών, όπλα πολλά όπλα, Κουνγκ Φου, μαχητικά αεροσκάφη.

Γειτονικές χώρες που είδαν το βίντεο ίσως και να ένιωσαν απειλή, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν νοιάζει την Κίνα. Ο στόχος είναι η προσέλκυση των νέων Κινέζων στις ένοπλες δυνάμεις και ίσως να το έχει καταφέρει.

Δημοφιλή