Elle Women in Hollywood Awards: 50 μεγάλες φωτογραφίες από ένα κόκκινο χαλί που μας δίχασε

Elle Women in Hollywood Awards: 50 μεγάλες φωτογραφίες από ένα κόκκινο χαλί που μας δίχασε

Το βράδυ της Δευτέρας, 24/10, πραγματοποιήθηκε η 23η διοργάνωση των βραβείων του περιοδικού Elle, Women in Hollywood, η οποία τιμά τις διάσημες γυναίκες της βιομηχανίας του κινηματογράφου για το έργο τους, τις κοινωνικές τους δράσεις και το γενικότερο μήνυμα που περνούν μέσω αυτών στον κόσμο.

Ανάμεσα στη λίστα των καλεσμένων βρίσκονταν μεγάλα ονόματα του Hollywood, όπως οι Helen Mirren, Kathy Bates, Amy Adams, Juliette Lewis, Kristen Stewart, Lupita Nyong'o, Felicity Jones, Anna Kendrick, Dakota Fanning, Constance Zimmer καθώς και ονόματα από το χώρο της μουσικής και της μόδας, όπως οι Michelle Williams, Kelly Rowland, Alessandra Ambrosio κ.α.

Ανάμεσα στις διάφορες δηλώσεις των καλεσμένων, η Nyong'o μίλησε για τη σημασία της σωστής καθοδήγησης, η Bates τόνισε τη σημασία της ταπεινότητας και η Mirren μοίρασε κάποια αποστάγματα σοφίας όπως «αγνόησε οποιονδήποτε ασκεί κριτική στην εμφάνισή σου» και ορκίστηκε πως θα γίνει «η πιο nasty από όλες τις nasty γυναίκες».

Όλες οι γυναίκες τιμήθηκαν με βραβείο του Elle για τη συνεισφορά τους στο Hollywood και κοσμούν τα πολλαπλά εξώφυλλα του περιοδικού στο τεύχος Νοεμβρίου. Τέλος, ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες της βραδιάς, αλλά σε ρόλο παρουσιαστών, βρίσκονταν και οι Ron Howard, Sharon Stone, Regina King και Jeremy Renner.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των 23ων Elle Women in Hollywood Awards, το κόκκινο χαλί των οποίων όσο μας ενθουσίασε, άλλο τόσο μας προβλημάτισε (Lupita σε αγαπάμε, αλλά όχι με μουσαμά).

ELLE Women in Hollywood Awards