Δολοφονία διάσημου τηλεπαρουσιαστή-ηθοποιού στην Τουρκία: Πρώην μοντέλο τον σκότωσε και αυτοκτόνησε

Δολοφονία διάσημου τηλεπαρουσιαστή-ηθοποιού στην Τουρκία: Πρώην μοντέλο τον σκότωσε και αυτοκτόνησε
Denizli, Turkey
Denizli, Turkey
tunart via Getty Images

Ο Βατάν Σασμάζ, διάσημος Τούρκος τηλεπαρουσιαστής και ηθοποιός, σκοτώθηκε αργά την Κυριακή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης, από μια γυναίκα που αργότερα αυτοκτόνησε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Sabah, ο Σασμάζ πυροβολήθηκε τέσσερις φορές στην πλάτη από τη Φιλίζ Ακέρ, πρώην μοντέλο που αργότερα αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Η ανιψιά της Ακέρ, Ντόρα Ερτσάν, είπε ότι συνάντησε τη θεία της πριν το συμβάν, και ότι πήγε πάνω στο δωμάτιό της αφού έλαβε τηλεφωνική κλήση- και ήταν τότε που σκότωσε τον 43χρονο ηθοποιό.

«Ο Βατάν είναι αθώος, η θεία μου ήταν βαθιά ερωτευμένη μαζί του για χρόνια και μας έλεγε ότι θα χώριζε με τη γυναίκα του και θα την παντρευόταν» είπε η Ερτσάν.

Ο 43χρονος Σασμάζ ήταν γνωστός για τον ρόλο του στο τουρκικό σήριαλ «Çocuklar Duymasın», καθώς και ως παρουσιαστής πολλών εκπομπών κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Hurriyet Daily News, η Ακέρ έμενε στο ξενοδοχείο για διάστημα ενός μήνα, και κατείχε πράσινη κάρτα ΗΠΑ,

Δημοφιλή