ΠΙΠΕΡΙ

Γιατί το πιπέρι μας κάνει να φτερνιζόμαστε;

HuffPost Greece | Newsroom | Δημοσιεύθηκε 12.10.2017
Διαβάστε Περισσότερα: Life, ΓΕΥΣΗ, ΠΙΠΕΡΙ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ, φτέρνισμα, Νέα

Θα έχετε παρατηρήσει ότι αν φέρετε κοντά το πιπέρι στη μύτη σας, θα φτερνιστείτε. Γ...

Ο τελευταίος ρομαντικός

Αντιγόνη Πόμμερ | Δημοσιεύθηκε 29.06.2017
Αντιγόνη Πόμμερ

Περίμενα μόνο να βγεις στην οθόνη. Ασκούσες μια περίεργη γοητεία πάνω μου. Μου άρεσαν οι εκπομπές σου, ο τρόπος που τις παρουσίαζες, οι ερωτήσεις σου, το χαμόγελό σου, το χιούμορ σου, η ευφυΐα σου. Κατάφερνες να με κάνεις να ζω σε έναν άλλο κόσμο όσο διαρκούσε η εκπομπή, να ξυπνάς τα συναισθήματά μου, να με συγκινείς, αλλά και να με κάνεις να νιώθω ευτυχισμένη. Ήμουν μικρή και έγινες το πρότυπό μου. Φάνταζες διαφορετικός, κοινωνικός, μα και απόμακρος. Έμοιαζες σαν να μην σε ένοιαζε να εκτεθείς, αλλά και σαν να ήθελες να κρατήσεις όλα τα μυστικά σου μακριά από τον κόσμο.

Chicken Madras

The Eaters | Δημοσιεύθηκε 29.11.2016
The Eaters

Είναι αυτό που λένε, μερικοί το προτιμούν καυτό. Στην πόλη Madras της Ινδίας από όπου και προέρχεται αυτή η παραλλαγή του κάρυ, το έχουν τερματίσει το ζήτημα. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν είμαστε οι καυτερο-καπνισμένοι Ινδοί, οπότε take it easy με το τσίλι. Προσωπικά το παράκανα. Κοκκίνισα, πήρα βαθιές ανάσες, βούρκωσα. Αλλά τι να κάνουμε μπρος στο κάρυ τι είναι ένα δάκρυ.

Κις Λορέν με Κοπανιστή και Φρέσκα Σύκα (Quiche Lorraine)

Funky Cook | Δημοσιεύθηκε 29.09.2016
Funky Cook

Οι ερευνητές διαπίστωσαν οτι οι άνδρες επιλέγουν από πάντα περισσότερο τρόφιμα με «ανδροπρεπή» χαρακτήρα, για παράδειγμα ένας άνδρας θα προτιμήσει να απολαύσει ένα σουβλάκι παρά μια πίτα. Αυτή η εγγενής προτίμηση τείνει να εξαλειφθεί,όμως στο πίσω μέρος του μυαλού τους πάντα θα υπάρχει το «αρσενικό» τρόφιμο, φαντάσου τώρα τι συμβαίνει με την κις λορέν!

Σαλάτα με ψητή κολοκύθα

The Eaters | Δημοσιεύθηκε 27.07.2016
The Eaters

Είναι αυτή η φορά, η κάποια, η μία που θα ήθελες να φας σαλάτα. Γιατί  βλέπεις, τα φαγες όλα πάλι το Σαββατοκύριακο. Αλλά όχι μια σαλάτα με απλά χορταρικό.

Burger με χαλούμι & παντζάρι

The Eaters | Δημοσιεύθηκε 23.07.2016
The Eaters

Για να ψήσουμε το χαλούμι, ζεσταίνουμε το αγαπημένο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο. Προσοχή γιατί καίγεται εύκολα. Χρειάζεται περίπου ένα λεπτό σε κάθε μεριά.