CULTURE

«Για ένα φαινόμενο τόσο μεγάλο… πού είναι τα διάσημα τραγούδια;», αναρωτήθηκε, λέγοντας ότι η δισκογραφία της δεν μπορεί σταθεί απέναντι σε αυτές ποπ σταρ όπως ο Μάικλ Τζάκσον.
Η ιστορία τεσσάρων φίλων που διανύουν την έβδομη δεκαετία της ζωής τους λύνοντας ανεξιχνίαστες υποθέσεις σε έναν οίκο ευγηρίας. Η ταινία θα προβληθεί στο Netflix.
«Ήταν μεγάλος ο αντίκτυπος στον εγωισμό και στην αυτοεκτίμησή μου. Σε αυτή τη δουλειά υπάρχουν τέτοια άκρα, είτε σε αγαπούν και σε αποθεώνουν, είτε σε μισούν...»
Με την αρχική dream team διανομή της πρώτης χρονιάς και τον Πάνο Βλάχο στον ρόλο του Γελωτοποιού.
Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου, στη Στέγη, σε σκηνοθεσία Ασημίνας Προέδρου και με οικοδεσπότη τον ηθοποιό Γιάννη Νιάρρο.
Η μικρή περιοδική έκθεση που διοργανώνεται στο Βυζαντινό Μουσείο για την πασχαλινή περίοδο.
«Πόσοι, στα αλήθεια, άνθρωποι είχαν τόσο μεγάλη και μακρόχρονη επιρροή στην ελληνική κοινωνία, χωρίς να βρίσκονται, παρά σπανιότατα, μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας;».
Η περίπτωση της Έμα Σμιντ -ψευδώνυμο της Άννα Έκλαντ- παραμένει ο πιο λεπτομερώς τεκμηριωμένος εξορκισμός στην αμερικανική ιστορία.
Με γκεστ τον τραγουδιστή Βινς Γκιλ και τους Black Keys. Οι τελικές ηχογραφήσεις έγιναν από μουσικούς που έπαιζαν στο παρελθόν με τον σταρ της κάντρι.
Η ταυτότητα της νεαρής γυναίκας που απεικονίζεται παραμένει μυστήριο.