HuffPost Greece

Κλείσαμε τα 5 και συνεχίζουμε
Ο Christian Völkers ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους παγκοσμίως στον χώρο του real estate μιλάει στη HuffPost Greece.
Με αυτή τη φράση περιγράφει την στενή σχέση της Καλλιθέας με την Αθήνα ο δήμαρχος της πόλης, μιλώντας στην Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου.
Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο της Αθήνας με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη
Επισκεφθήκαμε τα εργοτάξια των νέων σταθμών του μετρό σε Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλό και Νίκαια
Ιδιοκτήτρια ενός από τα πιο επιτυχημένα αθηναϊκά wine bars, η Φωτεινή οραματίζεται μια Αθήνα πιο όμορφη και προσβάσιμη για όλους
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου υποδύεται τον «Φουρτουνάκη» στην παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι»
Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Ματίλντα» στο θέατρο Ακροπόλ. Η παράσταση από το 2011 μέχρι σήμερα έχει σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων και βραβείων, κερδίζοντας κοινό και κριτικούς στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, την Αυστραλία και τον Καναδά. Από το 2012 μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ GUINNESS κερδίζοντας επτά θεατρικά βραβεία OLIVIER στο Λονδίνο.Στην παράσταση, τον απαιτητικό ρόλο της Μις Τράντσμπουλ, ερμηνεύει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος μεταμορφώνεται σε γυναίκα για τις ανάγκες του ρόλου και είναι απολαυστικός! Μαζί με τον Κώστα Κόκλα και μία υπέροχη ομάδα παιδιών μας ταξιδεύουν στα όνειρα και τις επιθυμίες ενός μικρού κοριτσιού που θέλει να διεκδικήσει τα όνειρα της...
Η Αιμιλία Υψηλάντη υπήρξε μία από τις πιο όμορφες και γοητευτικές παρουσίες τη χρυσή εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της αναπολεί παλιές στιγμές της πορείας της από το θέατρο και την πολιτική και ταξιδεύει στο σήμερα, στον σύγχρονο κινηματογράφο αλλά και στην πολιτική κατάσταση. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει ιδρύσει την καλλιτεχνική εταιρεία «Αργώ» και αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο έργο «8 Γυναίκες κατηγορούνται», ένα θρίλερ, ένα ψυχολογικό δράμα, μία τρελή κωμωδία του Ρομπέρ Τομά. Μία γοητευτική παράσταση για τον κόσμο των γυναικών, με έναν άνδρα στο βάθος του κάδρου.. Απολαύστε την..
Ο Μελέτης πρωταγωνιστεί στην υπερπαραγωγή της φετινής σεζόν «Οι μάγισσες της Σμύρνης» σε θεατρική απόδοση και σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή με ένα θίασο εξαιρετικών ηθοποιών. Το πολυδιαβασμένο ατμοσφαιρικό βιβλίο της Μάρας Μειμαρίδη που καθήλωσε περισσότερους από 900.000 αναγνώστες παγκοσμίως και κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης στη μεταφορά του στη μικρή οθόνη, φέτος ανεβαίνει στη σκηνή του Παλλάς.Το έργο αποτυπώνει την ατμόσφαιρα μίας εμβληματικής εποχής, μεταφέροντας μας 130 χρόνια πίσω σε ένα ταξίδι στα παράλια της Σμύρνης και σε μια ιστορία γεμάτη μάγια, ξόρκια, αρώματα, έρωτες και πάθη.Αλλά δεν είναι μόνο το θέατρο που αγαπά ο Μελέτης. Η τηλεόραση και ο ρόλος του ως Σάββας στο σήριαλ «το σόι μου» τον συναρπάζουν. Στην κουβέντα μας ταξιδεύουμε από την αρχή της πορείας του, τότε που ταξίδεψε όλο τον κόσμο με αρχαία τραγωδία, μέχρι σήμερα..