Η δίαιτα του Stefanelo: Ημέρα 4

Αρχικά ενθουσιάστηκα καθώς οι φακές είναι από τα αγαπημένα μου όσπρια και τις τρώω με μεγάλη χαρά. Εχω ένα ειδικό τρόπο που τις τρώω. Η κωδική ονομασία είναι «με απ΄ όλα». (Συνταγή Φακές «με απ΄ όλα»: Παίρνω μια γαβάθα βάζω μέσα αρχικά το υλικό. Κόβω 350 γραμμάρια φέτα σε κύβους, και 250 γραμμάρια ψωμί και στη συνέχεια ανακατεύω αφού έχω βάλει ξυδάκι. Συνοδευτικά έχω δίπλα μου ρέγκα και ελίτσες.) Αυτό όμως που έπρεπε εγώ να φάω ήταν: 2 φλ. όσπρια 250 γρ. + σαλάτα 200 γρ. + 1 κ.σ.λάδι + 50 γρ. τυρί.
stefanos nikitas

Αυτή η Αφρικανική σκόνη πάνω από το κεφάλι μου με έχει εκνευρίσει τόσο πολύ που θέλω κάτι να φάω.

Για να λέμε την αλήθεια (μόνο αλήθειες μαθαίνεις από τον Stefanelo) εδώ και τρεις μέρες πάντα βρίσκω μια αφορμή για να ανοίξω το ψυγείο και να φτιάξω ένα quatro double τοστ.

---- (Συνταγή quatro double τοστ: Παίρνω 8 ψωμάκια του τοστ, τα γεμίζω με ό,τι έχω από αλλαντικά και τυριά. Ενδιάμεσα βάζω κέτσαπ για να γλυκάνει και το τρώω σαν να μην υπάρχει αύριο) ----

Κανονικά εδώ θα έπρεπε να υπήρχε φωτογραφία του quatro double τοστ αλλά αν το έφτιαχνα ποιος θα το έτρωγε;;;

Αφορμή 1: Χτες μου έφταιγε το παιδί της γειτόνισσας που έκλαιγε για τη φρουτόκρεμά του, την ώρα που πήγα για τη μεσημεριανή μου σιέστα.

Αφορμή 2: Προχτές τσαντίστηκα γιατί μου έφταιγε η εξέλιξη στο Game of Thrones.

Αφορμή 3: Δυο μέρες νωρίτερα η μάνα μου που μου είπε: «Φάε κάτι, αυτή είναι δίαιτα πείνας».

Πάντα υπάρχει μια αφορμή για ένα quatro double τοστ αλλά ακόμα βαστάω και ακολουθώ το πρόγραμμά κατά γράμμα.

Ας πάμε τώρα στα σοβαρά της ημέρας. Τι έχει το μενού σήμερα; «Φακές», είπε βιαστικά από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου η Θεία όταν την πήρα τηλέφωνο για να προετοιμαστώ ψυχολογικά.

Φακες....

A photo posted by Stefanos Nikitas (@stefanelonikitelo) on

Αρχικά ενθουσιάστηκα καθώς οι φακές είναι από τα αγαπημένα μου όσπρια και τις τρώω με μεγάλη χαρά. Εχω ένα ειδικό τρόπο που τις τρώω. Η κωδική ονομασία είναι «με απ΄ όλα».

----(Συνταγή Φακές «με απ΄ όλα»: Παίρνω μια γαβάθα βάζω μέσα αρχικά το υλικό. Κόβω 350 γραμμάρια φέτα σε κύβους, και 250 γραμμάρια ψωμί και στη συνέχεια ανακατεύω αφού έχω βάλει ξυδάκι. Συνοδευτικά έχω δίπλα μου ρέγκα και ελίτσες.)

Αυτό όμως που έπρεπε εγώ να φάω ήταν: 2 φλ. όσπρια 250 γρ. + σαλάτα 200 γρ. + 1 κ.σ.λάδι + 50 γρ. τυρί.

Τα λόγια είναι περιττά. Ψυχαναγκασμός. Πείνα... άντε να έρθει απόγευμα να φάω ορισμένους ξηρούς καρπούς. Δε θέλω να σκέφτομαι από τώρα το βράδυ γιατί θα λιποθυμήσω.

----

Βράδιασε, ξεγέλασα την πείνα μου τρώγοντας μια μπανάνα και ακούγοντας Κατερίνα Στικούδη.

Η γευση της ζωης μου ....🎹🎹 #My_music 💋

A video posted by @stikoudikaterin on

Συνεχίζεται...

Διαβάστε ακόμα: