Η δίαιτα του Stefanelo: Ημέρα 1

Θα είμαι ειλικρινής, δε με τρόμαξε όπως έχουν κάνει άλλοι διαιτολόγοι στο παρελθόν. Η Ισμήνη είναι εκείνη η διαιτολόγος που σου λέει: «Όταν δεν αντέχεις, μην πιέσεις τον εαυτό σου φάε κάτι. Η δίαιτα πρέπει να είναι σωστή κατά 80% ειδάλλως είναι ψυχαναγκασμός». Ακούγοντας αυτά τα λόγια με το που μπήκα μέσα στο γραφείο έφτιαξε η διάθεσή μου. Με είχε κερδίσει με τον τρόπο της, ρε αδερφέ. Όταν σου στερούν το φαγητό και στο λένε με τακτ τότε θα κάνεις και εσύ την υπέρβασή σου.
stef nikitas

Θα είμαι ειλικρινής, δε με τρόμαξε όπως έχουν κάνει άλλοι διαιτολόγοι στο παρελθόν. Η Ισμήνη είναι εκείνη η διαιτολόγος που σου λέει: «Όταν δεν αντέχεις, μην πιέσεις τον εαυτό σου φάε κάτι. Η δίαιτα πρέπει να είναι σωστή κατά 80% ειδάλλως είναι ψυχαναγκασμός».

Ακούγοντας αυτά τα λόγια με το που μπήκα μέσα στο γραφείο έφτιαξε η διάθεσή μου. Με είχε κερδίσει με τον τρόπο της, ρε αδερφέ. Όταν σου στερούν το φαγητό και στο λένε με τακτ τότε θα κάνεις και εσύ την υπέρβασή σου.

Αν και είχα ραντεβού στις 20:00, έφυγα από τα Κεντρικά (σ.σ σπίτι στη Λυκόβρυση) στις 18:30. Ήθελα να περπατήσω, να απομονώσω το μυαλό μου και να πείσω τον εαυτό μου ότι πρέπει να αλλάξει σελίδα.

Φτάνοντας εκεί ανέβηκα με τα σκαλιά στον δεύτερο όροφο και αφού έβγαλα την απαραίτητη selfie στο καθιστικό μπήκα στο «γραφείο της πείνας».

Ύψος

Βάρος

Λιπόμετρηση

Διατροφικές συνήθειες

Ιατρικό ιστορικό

Η διαιτα του Stefanelo...αρχιζει

A photo posted by Stefanos Nikitas (@stefanelonikitelo) on

Όλα αυτά κατά σειρά. Μετά έπρεπε να πω ποιες είναι οι ώρες που τρώω. Η απάντηση βεβαίως δεν άρεσε: «Μέχρι της 15:00 που είμαι συνήθως στο γραφείο κάνω δίαιτα. Επιστρέφοντας στο σπίτι αρχίζω και τρώω».

«Και τι είναι αυτό που τρως;», ρωτάει: «Τα πάντα. Κυρίως πίτσες, σουβλάκια, μακαρονάδες, σοκολατίνες τα πάντα όλα και σε μεγάλες ποσότητες».

Μικρή σιγή...

«Στέφανε, πρέπει να επικεντρωθούμε στο στόχο. Να χάσεις τουλάχιστον 20 κιλά. Μαζί θα τα καταφέρουμε, αρκεί να ακολουθήσεις το διαιτολόγιο που θα σου δώσω».

Συνεχίζεται...

Με ενα ποτηρι νερο πριν τον διαιτολογο...

A photo posted by Stefanos Nikitas (@stefanelonikitelo) on

Διαβάστε ακόμα:

Πήγαινε στην αρχική σελίδα