Αν δεν έχεις ήδη μπει και έχεις περάσει απ’έξω σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί τι είναι αυτό το μπλε πράγμα που “προσγειώθηκε” στο Παγκράτι.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΜΠΕΡΓΚΕΡ
Γίνεται πολύ ωραία και με σουτζούκια, σύγκλινο ή απάκι.
Ταπεινό και καθόλου πασχαλινό, αλλά περί ορέξεως...
Και «old fashioned» τούρτα ανανά.
Νηστίσιμα με κανέλα, με λεμόνι και μαστίχα ή all time classic λαδιού; Όλα είναι φανταστικά.
Και πιτάκια με φύλλο κρούστας και σοκολάτα.
Στην Αρχελάου στο Παγκράτι υπάρχει ένα όμορφο μέρος που σερβίρει πρωινό που “μυρίζει” παράδοση, χωριό, γιαγιά, μαμά. Και για αυτό το αγαπάμε λίγο παραπάνω.
ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Μπορεί να ξεχνάμε πολλά. Αυτή την πίτσα -και τα λοιπά bar bites του Forget About It- ΠΟΤΕ!
ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΣΤΕΚΙ
Μαγειρεύεται και με άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας.
Ένας γαστρονομικός βοτανικός κήπος, που στήθηκε ανάμεσα στα αθηναϊκά νεοκλασικά και μοσχοβολάει βασιλικό, δεντρολίβανο και θυμάρι.
KATI NΟΣΤΙΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ