«Η Amber Heard χρησιμοποιεί και εκβιάζει τον Johnny»: Η υπόθεση Depp - Heard μόλις έγινε πολύ χειρότερη

«Η Amber Heard χρησιμοποιεί και εκβιάζει τον Johnny»: Η υπόθεση Depp - Heard μόλις έγινε πολύ χειρότερη
Photo by: KGC-42/STAR MAX/IPx 10/11/15 Amber Heard and Johnny Depp at the premiere of
KGC-42/STAR MAX/IPx
Photo by: KGC-42/STAR MAX/IPx 10/11/15 Amber Heard and Johnny Depp at the premiere of

Όσο περνούν οι μέρες, όλο και περισσότεροι άνθρωποι τάσσονται στο πλευρό του Johnny Depp στην υπόθεση του διαζυγίου του με την Amber Heard και προσπαθούν να καταρρίψουν τις κατηγορίες της ηθοποιού για σωματική κακοποίηση από τον σταρ.

Πρώτα πήρε θέση η πρώην σύντροφος του Depp, Vanessa Paradis, υποστηρίζοντας σθεναρά τον πατέρα των παιδιών της και χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες της Heard «αποτρόπαιες». Έπειτα ήταν η σειρά της κόρης του Depp, Lilly-Rose, να υπερασπιστεί τον πατέρα της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους στο Instagram με τη λεζάντα «Ο πατέρας μου είναι ο πιο γλυκός και αξιαγάπητος άνθρωπος που ξέρω, ήταν πάντα ένας υπέροχος πατέρας σε εμένα και τον μικρό μου αδερφό και εγώ, και όποιος τον ξέρει, θα πει το ίδιο». Επίσης, πριν λίγες ώρες, η Lily-Rose έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Instagram της, χωρίς να σχολιάσει κάτι περισσότερο:

Τώρα, ο γνωστός κωμικός και καλός φίλος του Depp, Doug Stanhope, αποφάσισε να ταχθεί και αυτός στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού με έναν εξίσου άμεσο αλλά πολύ πιο αποκαλυπτικό τρόπο. Ο Stanhope έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στο The Wrap, η οποία δημοσιεύθηκε την Κυριακή που μας πέρασε και έχει ξεκινήσει να αναδημοσιεύεται σε όλα τα μεγάλα μέσα από χτες το βράδυ, στην οποία υποστηρίζει, λίγο-πολύ, πως η Heard εκβιάζει τον Depp.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ένα μεγάλο κομμάτι της επιστολής:

«Η κοπέλα μου, Bingo, κι εγώ, ξέρουμε τον Johnny Depp εδώ και λίγα χρόνια. Έχουμε δει την Amber Heard να τον εκμεταλλεύεται στις πιο αδύναμες στιγμές του -ή να τον βλέπουμε στις πιο αδύνατες στιγμές του επειδή τον είχε εκμεταλλευτεί- όλον αυτόν τον καιρό. Και δεν είπαμε τίποτα. Επειδή είναι ο Johnny Depp. Και δεν θέλαμε να μας πετάξουν έξω από τον κύκλο του επειδή είπαμε πως Ο Αυτοκράτορας έχει απογυμνωθεί.

Η Bingo κι εγώ ήμασταν στο σπίτι του Johnny το μεγαλύτερο μέρος εκείνου του Σαββάτου, μέχρι και λίγο πριν την υποτιθέμενη επίθεση. Αρχικά νομίζαμε πως η κατήφεια του οφειλόταν στο θάνατο της μητέρας του, (η οποία είχε πεθάνει) την προηγούμενη ημέρα. Μας εκμυστηρεύτηκε όμως με τον πιο ευάλωτο τρόπο πως δεν ήταν έτσι μόνο εξαιτίας της μητέρας του αλλά και επειδή η Amber σκόπευε να τον εγκαταλείψει και τον απειλούσε πως θα έλεγε ψέμματα για αυτόν δημοσίως με οποιονδήποτε πιθανό τρόπο και σε κάθε περίπτωση, αν δεν συμφωνούσε στους όρους της. Φαντάζομαι πως πολλοί θα το χαρακτήριζαν αυτό «εκβιασμό», συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο διασύρεται τώρα ο ίδιος.

Όλοι οι φίλοι μου θα σας πουν πως ποτέ δε διστάζω να τους μιλήσω ευθέως όταν κάνουν βλακείες. Η κακοποίηση γυναικών είναι μια τέτοια περίπτωση. Και ο Johnny δεν κακοποίησε κανέναν. Και μου το είπε εκείνη την ημέρα, πριν συμβεί οτιδήποτε από όλα αυτά, πως (η Amber) θα προσπαθούσε να του τη φέρει με κάποιο τρόπο. Ο Johnny Depp χρησιμοποιήθηκε, χειραγωγήθηκε, παγιδεύτηκε και παρουσιάστηκε ως μαλ@κ@ς. Και το είχε δει να έρχεται αλλά δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να κάνει κάτι για να το σταματήσει.

Μπορεί να μην μου ξαναμιλήσει επειδή τα είπα όλα αυτά, αλλά δεν θα συγχωρούσα ποτέ τον εαυτό μου αν δεν τον υπερασπιζόμουν επειδή θα έμπαινε στη μέση ο φόβος ή ο εγωισμός μου».

Τη Δευτέρα ο δικηγόρος της Heard, Peter Sample, ζήτησε από το The Wrap να ανακαλέσει το άρθρο του Stanhope χαρακτηρίζοντάς το «εξωφρενικό» και «απόλυτα και κατηγορηματικά ψευδές». Ο ίδιος υποστηρίζει πως το γράμμα «δεν έχει καμία βάση στην πραγματικότητα και δεν είναι τίποτα περισσότερο από την κλασική σκανδαλοθηρία που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις με στόχο το κέρδος». «Είναι άκρως προσβλητικό και ανησυχητικό το γεγονός πως επιλέξατε να το δημοσιεύσετε εξ αρχής», συμπληρώνει, απευθυνόμενος στην ομάδα του site.

Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος μέχρι στιγμής για το τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ ή και για το τι συνέβαινε γενικότερα στη σχέση των Depp και Heard. Σίγουρα οι κατηγορίες της Heard είναι εξαιρετικά σοβαρές και είναι βέβαιο πως η ομάδα δημοσίων σχέσεων του Depp κάνει ό,τι μπορεί για να προστατέψει το κύρος του σταρ, μέχρι όμως να παρουσιαστούν αδιάσειστα στοιχεία και να βγει κάποια οριστική δικαστική απόφαση πάνω στο θέμα, καλό θα ήταν τα στρατόπεδα #IamWithAmber και #IamWithJohnny στο Twitter να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. Και όλοι μας, γενικότερα.