Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ληστείας σε βάρος του κομμωτή Πάνου Καλλίτση. Αστυνομικός φέρεται να είναι ο ένας εκ των δραστών

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ληστείας σε βάρος του κομμωτή Πάνου Καλλίτση. Αστυνομικός φέρεται να είναι ο ένας εκ των δραστών
Eurokinissi

Ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ και ένας γνωστός κακοποιός, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης, είναι δύο από τους τρεις δράστες της ληστείας του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση τον περασμένο Ιανουάριο στον Λυκαβηττό.

Ο γνωστός κομμωτής αργά το βράδυ της Πέμπτης πήγε στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής όπου αναγνώρισε τους δυο ληστές στα πρόσωπα του αστυνομικού και του κακοποιού. Η αστυνομική επιχείρηση εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια άδειας που είχε λάβει ο γνωστός ληστής.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο αστυνομικός και ο κακοποιός είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του κομμωτή στο Λυκαβηττό και τον πυροβόλησαν μπροστά στα μάτια της γυναίκας του για να του αρπάξουν τη τσάντα που είχε μαζί του. Οι δράστες είχαν πληροφορίες ότι το θύμα τους μετέφερε 200.000 ευρώ, κάτι που δεν ήταν αληθές, αλλά και τις 4.000 ευρώ που είχε στην κατοχή του δεν βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή.

Η σύζυγος του κομμωτή είχε ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και το θύμα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο ενώ οι δράστες για άγνωστο λόγο δεν πήραν τελικά την τσάντα με τα χρήματα. Συνελήφθη και ένας τρίτος δράστης αραβικής καταγωγής.

Δημοφιλή