Ο Rami Malek είναι (εντελώς) o Freddie Mercury στην πρώτη φωτογραφία από το «Bohemian Rhapsody»

Ο Rami Malek είναι (εντελώς) o Freddie Mercury στην πρώτη φωτογραφία από το «Bohemian Rhapsody»
EW

Σχεδόν 26 χρόνια μετά το θάνατο του Freddie Mercury, ο θρυλικός τραγουδιστής και frontman των QUEEN έρχεται ξανά στη ζωή μέσα από τη βιογραφική ταινία «Bohemian Rhapsody» του Bryan Singer, με τον Rami Malek (Mr. Robot) στον ρόλο, ίσως, της ζωής του.

Χτες, το Entertainment Weekly έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από την ταινία, με τον Rami Malek να απεικονίζεται σε μία από τις πλέον χαρακτηριστικές πόζες του Freddie Mercury. Η ομοιότητά του με τον σπουδαίο τραγουδιστή είναι, τουλάχιστον, ανατριχιαστική.

Το Bohemian Rhapsody έχει ημερομηνία κυκλοφορίας τις 25 Δεκεμβρίου 2018 και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα καταγράφει το σχηματισμό του θρυλικού συγκροτήματος από τη Μεγάλη Βρετανία το 1970, μέχρι το θάνατο του Mercury από AIDS το 1991.

«Όταν έχεις τη δυνατότητα να ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις ένα διαφορετικό άτομο να σε κοιτάζει από τον καθρέφτη, είναι μια στιγμή μεγάλης επιβεβαίωσης», είπε στο EW ο Malek, αναφερόμενος στη μεταμόρφωσή του για το ρόλο.

Ο Rami Malek, ωστόσο, δεν θα περιοριστεί στα εφαρμοστά παντελόνια, το μουστάκι και τις θεατρικές κινήσεις του Mercury. Ο ηθοποιός θα χρησιμοποιήσει και τις φωνητικές του ικανότητες για το ρόλο, καθώς στην ταινία θα χρησιμοποιηθούν τόσο η φωνή του Freddie όσο και του ίδιου του Malek. «Θα χρησιμοποιήσουμε τον Freddie όσο περισσότερο γίνεται και θα χρησιμοποιήσουμε και εμένα όσο περισσότερο γίνεται», είπε. «Αυτή τη περίοδο βρίσκομαι στα Abbey Road Studios, αν αυτό σας λέει κάτι. Δεν δουλεύω πάνω στις υποκριτικές που ικανότητες».

Όσο για τον σκηνοθέτη, Bryan Singer, του οποίου η τελευταία ταινία ήταν το «X-Men: Apocalypse» το 2016, δηλώνει πως η ταινία «δεν θα είναι μια παραδοσιακή βιογραφία», αλλά περισσότερο μια ιστορία που θα τιμά την μουσική. «Δεν θα είναι μόνο η σκοτεινή ιστορία του Freddie, αλλά θα τιμήσουμε και αυτό. Θα έχει να κάνει με τη συνεργασία. Θα είναι μια γιορτή», προσθέτει.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα