ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/10/2017 08:20 EEST | Updated 16/10/2017 08:20 EEST

Κυκλοφόρησαν οι ηλεκτρονικές κάρτες σε Μετρό-ΗΣΑΠ. Οδηγίες για τους ενδιαφερόμενους

eurokinissi

Από σήμερα Δευτέρα (16/10), όλοι οι σταθμοί του Μετρό και του ΗΣΑΠ (γραμμές 1, 2, και 3) θα παραλαμβάνουν τους φακέλους των πολιτών με τα στοιχεία τους και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά και ακολούθως, οι προσωποποιημένες ηλεκτρονικές κάρτες θα τους αποστέλλονται με το ταχυδρομείο στη διεύθυνση που θα δηλώσουν είτε της οικίας τους, είτε της εργασίας τους.

Στη συνέχεια, θα μπορούν να φορτίσουν τις κάρτες σε όποιο εκδοτήριο ή μηχάνημα επιθυμούν. Ο φάκελος που θα προσκομίζουν οι πολίτες στα όλα τα εκδοτήρια του δικτύου πρέπει να περιλαμβάνει: 1. Μια πρόσφατη φωτογραφία τύπου ταυτότητας ή διαβατηρίου 2. Φωτοτυπία εγγράφου από το οποίο θα πιστοποιείται ο ΑΜΚΑ 3. Φωτοτυπία του στελέχους μαζί με το μηνιαίο κουπόνι μηνός Οκτωβρίου 2017 ή προηγούμενου μήνα εντός του έτους 2017. 4. Εκτύπωση της Αίτησης – QR CODE που εκδίδεται μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΣΑ (www.athenacard.gr)

Εξωτερικά του φακέλου θα αναγράφεται από τον πολίτη το ονοματεπώνυμο και η επιθυμητή διεύθυνση ταχυδρόμησης της προσωποποιημένης κάρτας (οδός, αριθμός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας).