Θα έχετε καταλάβει ότι γενικά αγαπώ την σοκολάτα. Σε ποιον δεν αρέσει, άλλωστε; Μερικές φορές, όμως, χρειάζομαι κάτι πιο απλό για να συνοδεύω τον καφέ ή το τσάι μου. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκαν αυτά τα κουλουράκια αμυγδάλου.

Υλικά:

Advertisement
Advertisement

2 φλιτζ. αλεύρι αμυγδάλου

2 ασπράδια αβγού

1/4 φλιτζ, μέλι

1/2 φλιτζ. τριμμένο αμύγδαλο

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

Advertisement

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με το μέλι. Σιγά σιγά ρίχνουμε και το αλεύρι αμυγδάλου.

Πλάθουμε καλά το μείγμα μέχρι να δημιουργηθεί μία ζύμη που θα κολλάει.

Παίρνουμε μία κουταλιά από την ζύμη, την πλάθουμε σε μπαστουνάκι και κάνουμε μία μικρή καμπύλη. Το βάζουμε πάνω στο ταψί μας.

Advertisement

Συνεχίζουμε και με το υπόλοιπο μείγμα.

Πασπαλίζουμε με το τριμμένο αμύγδαλο.

Ψήνουμε 13-15 μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα απολαμβάνουμε με μία κούπα ζεστό καφέ.

Advertisement

Δείτε περισσότερα στη σελίδα του bubbles and avocados.