Η Ivy και ο Theo είναι ένα φαινομενικά τέλειο ζευγάρι που ζει στην Καλιφόρνια, επαγγελματικά επιτυχημένοι, με υπέροχα παιδιά και έναν γάμο γεμάτο αγάπη. Αλλά όταν η καριέρα του Theo αρχίζει να κλυδωνίζεται και παράλληλα, οι φιλοδοξίες της Ivy να απογειώνονται, η υπέροχη ζωή τους καταρρέει και οι μέχρι πρότινος κρυμμένες κόντρες έρχονται στην επιφάνεια.
Η Searchlight έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «The Roses», με πρωταγωνιστές τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και την Ολίβια Κόλμαν.
Πρόκειται για το ριμέικ της μαύρης κωμωδίας «The War of the Roses» (1989), με τους Μάικλ Ντάγκλας – Καθλίν Τέρνερ, σε σκηνοθεσία Ντάνι Ντε Βίτο (η οποία απέσπασε ένα βραβείο BAFTA και τρεις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα), που όπως και η πρώτη ταινία, είναι εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του Γουόρεν Άντλερ «The War of the Roses» (1981).
Όπως λέει ο Theo σε ένα σημείο, ενώ η θυμωμένη Ivy στρέφει ένα πιστόλι προς το μέρος του, «Τα πράγματα έχουν ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο».
«Η ταινία είναι μια παραβολή για δύο ανθρώπους που αγαπήθηκαν σφόδρα και κατέληξαν να μισούν σφόδρα ο ένας τον άλλον, χάνοντας τη μέση λύση», δήλωσε ο Κάμπερμπατς στο Vanity Fair. «Πολλά από αυτά είναι συγκλονιστικά αναγνωρίσιμα: ο τρόπος που προσπαθούμε να δείξουμε αγάπη στους ανθρώπους που αγαπάμε πιο πολύ και πώς όλα μπορούν να στραβώσουν πολύ γρήγορα, αν δεν είμαστε προσεκτικοί όσον αφορά τη φροντίδα και ανατροφοδότηση των σχέσεων που βρίσκονται στο επίκεντρο των οικογενειών μας».
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζέι Ρόουτς, σκηνοθέτης κωμωδιών που μεταπήδησε στο δράμα με ταινίες όπως το «Recount» και το «Bombshell» (Νικόλ Κίντμαν, Σαρλίζ Θερόν, Μάργκοτ Ρόμπι) και το σενάριο ο Τόνι ΜακΝαμάρα, υποψήφιος για Όσκαρ για το σενάριο της ταινίας «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.
Το «The Roses» θα κάνει πρεμιέρα στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 29 Αυγούστου.
Με πληροφορίες από Variety, Hollywood Reporter