Στη συναυλία των Coldplay στις 16 Ιουλίου, στο στάδιο Gillette στο Foxborough της Μασαχουσέτης, η «Kiss Cam» εστίασε σε ένα ζευγάρι την ώρα που αγκαλιαζόταν. Ωστόσο, αντί να ακολουθήσει το αναμενόμενο φιλί, ο άνδρας απομακρύνθηκε από το πλάνο και η γυναίκα γύρισε την πλάτη της στην κάμερα, προκαλώντας αμέσως την καχυποψία του κοινού.
Η Grace Springer, θεατής της συναυλίας, κατέγραψε τη σκηνή σε βίντεο, έχοντας στραμμένο το κινητό της στο jumbotron «σε περίπτωση που» εμφανιζόταν η ίδια και η παρέα της. Ο frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν, σχολίασε χιουμοριστικά από τη σκηνή: «Ω, κοιτάξτε αυτούς τους δύο. Είτε είναι μαζί είτε είναι πολύ ντροπαλοί».
Coldplay puts CEO of Astronomer and Head of HR on jumbotron looking cozy during their concert. pic.twitter.com/yuy2R5FAEc
— Buzzing Pop (@BuzzingPop) July 17, 2025
Astronomer CEO Andy Byron gushed about Kristin Cabot’s hiring — months before getting caught on Coldplay’s kiss cam https://t.co/yzgqcuEhDS pic.twitter.com/fcD0OzJF8G
— New York Post (@nypost) July 17, 2025
Οι διαδικτυακοί «ντετέκτιβ» δεν άργησαν να ταυτοποιήσουν το ζευγάρι: πρόκειται για τον Andy Byron, Διευθύνοντα Σύμβουλο της νεοϋορκέζικης εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Astronomer, και την Kristin Cabot, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ίδιας εταιρείας. Το ζευγάρι εντοπίστηκε να αγκαλιάζεται στενά πριν προσπαθήσει να κρύψει τα πρόσωπά του, μόλις αντιλήφθηκε πως η στιγμή προβαλλόταν δημόσια.
Το περιστατικό προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση, επειδή ο Byron είχε δημοσίως επαινέσει την Cabot κατά την ένταξή της στην εταιρεία τον Νοέμβριο του 2024, χαρακτηρίζοντάς την «αποδεδειγμένη ηγέτιδα» και υπογραμμίζοντας την εμπειρία της στη διαχείριση ταλέντων και την ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας σε περιόδους ανάπτυξης.
«Το πάθος της για τη δημιουργία ποικιλόμορφων και συνεργατικών χώρων εργασίας την καθιστά ιδανική για την Astronomer», είχε δηλώσει τότε ο Byron.
Από την πλευρά της, η Cabot είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία με τον Byron, λέγοντας ότι «ενεργοποιήθηκε» από τις συζητήσεις μαζί του και με την ευρύτερη ηγετική ομάδα.
Ούτε η εταιρεία Astronomer, ούτε ο Byron, ούτε η Cabot έχουν σχολιάσει δημόσια το περιστατικό. Παραμένει άγνωστο αν η σχέση τους είχε αποκαλυφθεί εσωτερικά ή αν παραβιάζει κάποια από τις πολιτικές της εταιρείας.
Με πληροφορίες από Live Now Fox 4