Ο Τέρενς Κουίκ μεταδίδει:

  • «Είμαι στη πτήση της Aegean για Λάρνακα. Μόλις μας ενημέρωσε ο κυβερνήτης ότι δεν μπορεί να προσγειωθούμε Λάρνακα λόγω στρατιωτικών δεδομένων. Κάνουμε βόλτες στον αέρα και σε 15 λεπτά θα πάρουμε νέες οδηγίες»
  • «Μόλις μας ενημέρωσε ο κυβερνήτης ότι πρέπει να επιστρέψουμε Αθήνα. Είμασταν 15 λεπτά πριν την προσγείωση. Πληροφορούμαι ότι ότι όλες οι αεροπορικές εταιρίες που πετούν αυτή την στιγμή για Κύπρο επιστρέφουν πίσω. Κάποιες θα προσγειωθούν σε ελληνικά αεροδρόμια αν έρχονται από μάκρυνες ευρωπαϊκές πόλεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ταξιδιωτικές οδηγίες στην επόμενη μία ώρα»
  • «Υπάρχει ηρεμία στο αεροπλάνο. Καμία ανησυχία ή γκρίνια»
  • «Πληροφορούμαι ότι η Κύπρος έκλεισε προληπτικά τον εναέριο χώρο. Χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις»
  • «Τελευταία εξέλιξη: σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου γινονται πολύ χαμηλές πτήσεις της πολεμικής αεροπορίας»
  • «Εντοπίστηκε πιθανό ύποπτο αντικείμενο, στον εναέριο χώρο πλησίον του Λιβάνου. Για προληπτικούς λόγους λήφθηκαν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα από τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση και, εφόσον απαιτηθεί, την αντιμετώπιση του περιστατικού. Για το αποτέλεσμα θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση»