Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το πολυδιαφημισμένο Moments με τη Ζέτα Μακρυπούλια, μια σύγχρονη εκδοχή της εκπομπής του Φρέντι Γερμανού «Αλάτι και Πιπέρι». Τα ποσοστά τηλεθεάσης ήταν μάλλον απογοητευτικά παρά το υψηλό της κόστος για τα δεδομένα του ΑΝΤ1: Μόλις 9,1% στο δυναμικό κοινό- η εκπομπή ξεκίνησε με 6,9% και έφτασε μέχρι το 10,5%.

Στο σύνολο κοινού, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο καλεσμένος της Γιώργος Καπουτζίδης, όπως ήταν το αναμενόμενο λόγω περιεχομένου, είχαν καλύτερα αποτελέσματα με 13,7% μέσο όρο.

Advertisement
Advertisement

Η εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια είχε συναίσθημα, είχε ουσία, αλλά και αρκετά μεγάλη διάρκεια, ενώ θα τολμήσουμε να προβλέψουμε πώς με την επόμενη καλεσμένη, τη Μαρία Μπεκατώρου, θα σημειώσει καλύτερη επίδοση.

Μακρυπούλια- Καραβάτου: Ικανοποίηση του ΑΝΤ1 για τις παρουσιάστριες παρά τα χαμηλά νούμερα

Εκτός από το Moments της Μακρυπούλια, και η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 συνεχίζει να κάνει χαμηλότερες επιδόσεις από την εκπομπή που αντικατέστησε- χτες έκανε μέσο όρο μόλις 5,5%, με τον σταθμό όμως να δηλώνει ικανοποίηση τόσο με την περιεχόμενο όσο και με την Κατερίνα Καραβάτου.

Στην εκπομπή της Κυριακής, μετά την προβολή της συνέντευξης του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στη Μαρία Αντωνά, όπου εκείνος δήλωσε ότι την περασμένη σεζόν απολάμβανε να συνομιλεί στον αέρα μόνο με τον κεντρικό παρουσιαστή η Αφροδίτη Γραμμέλη φρόντισε, ως απάντηση, να επιβεβαιώσει για πρώτη φορά τις φήμες που την ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση για συμπαρουσίαση στη βραδινή του εκπομπή (στη θέση της Κατερίνας Παπακωστοπούλου;).

«Περίεργο που ο κύριος Μπογδάνος δεν χαιρόταν να συζητάει μαζί μας στο Πρωινό, γιατί μετά τη λήξη του Πρωινού, μου έκανε πρόταση να είμαι μαζί του στην “Κοινωνία άνω κάτω”.

Όταν βγαίνει ένας άνθρωπος δημόσια, ο οποίος έχει κάνει πάρα πολλές συζητήσεις μαζί μας, όταν στο πλαίσιο αυτό των συνομιλιτών του είναι άνθρωποι που έχουν διαγράψει μια μεγάλη πορεία, όπως ο Τεργιάκης, η Πετρογιάννη, ο Περρής, εγώ, η Καλύβα, δεν μπορείς να μας κάνει εμάς έτσι στην άκρη».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη όμως έδωσε και άλλη μια είδηση σχετικά με την γάμο της Φαίης Σκορδά, λίγες μέρες μετά την εμφάνισή της στο Buongiorno (φέτος δεν μίλησε ποτέ στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, όπου εργαζόταν πέρσι). Σύμφωνα με την πρώτη, ο γάμος της Φαίης Σκορδά με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη, που θα γίνει μετά το Πάσχα, θα είναι μάλλον θρησκευτικός και θα έχει αρκετούς καλεσμένους.

Advertisement

«Ξέρετε πότε έγινε η πρόταση γάμου στη Φαίη Σκορδά; Το τελευταίο διάστημα άκουσα δύο σενάρια, τα οποία είχαν να κάνουν με ταξίδι. Ιταλία και Αμερική. Η πρόταση γάμου στη Φαίη και το ξέρω από καλή πηγή έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024. Αυτό είναι κάτι που ακούτε πρώτη φορά.

Η Φαίη Σκορδά και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Όταν η Φαίη δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της με το ΣΚΑΪ και έκανε την πολυσυζητημένη μεταγραφή της στο MEGA, εκείνο το καλοκαίρι η Φαίη δέχτηκε πρόταση γάμου από τον νυν σύντροφό της και από τότε υπάρχει στο μυαλό αυτός ο γάμος» αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Gio Kay εναντίον Σταμάτη Φασουλή και «Κέιτι» Γαρμπή

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η νέα κόντρα ανάμεσα στον Gio Kay, τον Σταμάτη Φασουλή και την «Κέιτι» Γαρμπή, όπως την αποκάλεσε μετά την κριτική που του έκαναν στο χτεσινό live του J2US, με την Αγγελική Ηλιάδη, αλλά ούτε και τον παρουσιαστή, Νίκο Κοκλώνη να μην τον στηρίζουν αυτή τη φορά. Ο επιθετικός διάλογός του με τους κριτές ήταν ενα σκηνικό που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στον αέρα του J2US:

Advertisement

Στη συνέχεια ο Gio Kay προχώρησε σε εμπρηστικές δηλώσεις μπροστά στις κάμερες εναντίον των κριτών. Για τον Σταμάτη Φασουλή είπε ότι δεν μπορεί να κρίνει τη ραπ γιατί είναι ηθοποιός, ενώ για την Καίτη Γαρμπή υποστήριξε ότι σε κάθε live την ώρα που ερμηνεύει το κομμάτι του, εκείνη πάντα μιλάει αρνητικά για εκείνον στον guest κριτή που κάθεται δίπλα της,.

«Εγώ που τον υπερασπίστηκα την άλλη φορά με το μπιφ με την Καίτη Γαρμπή, τώρα θεωρώ ότι όντως πέρασε τη γραμμή της αγένειας» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου. «Τώρα, καταλαβαίνω την Καίτη, ήταν δικαιολογημένη η αντίδραση. Την άλλη φορά είχε λίγο χιούμορ, τώρα ήταν πιο…».

Advertisement

Advertisement

Advertisement