Αυτή είναι η γαμήλια παράδοση που ο πρίγκιπας Harry θα τηρήσει...σε αντίθεση με τον πρίγκιπα William

Αυτή είναι η γαμήλια παράδοση που ο πρίγκιπας Harry θα τηρήσει...σε αντίθεση με τον πρίγκιπα William
POOL New / Reuters

Μόλις 17 μέρες μας χωρίζουν από τον επερχόμενο γάμο της χρονιάς, αυτόν του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Ο πρίγκιπας Harry έχει πολλά χόμπι και πάθη στη ζωή του, από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις μέχρι...τα αντρικά κοσμήματα. Γι’αυτό το λόγο δεν έκανε εντύπωση η επιλογή του να φοράει συνέχεια τη βέρα του, μετά τον γάμο στις 19 Μαίου, σε αντίθεση με τον αδερφό και σύντομα κουμπάρο του πρίγκιπα William.

Ο Harry εθεάθη πολλές φορές με κοσμήματα όπως τα βραχιόλια με τη μπλε χάντρα που φορούσαν με τη Markle όταν ξεκίνησαν να βγαίνουν, το πολύτιμο κολιέ που φορούσε στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες παπαράτσι στο Las Vegas, καθώς και το διακριτικό κολιέ που φορούσε σε δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα William λίγες μέρες πριν.

Σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Harry, στον πρίγκιπα William δεν αρέσουν τα κοσμήματα. Γι’αυτό και δεν φοράει τη βέρα του μετά το γάμο με την Kate Middleton το 2011. Μια κοντινή πηγή της βασιλικής οικογένειας είπε ότι η απόφαση του να φορέσει το βασιλικό μέλος τη βέρα «είναι καθαρά θέμα προτίμησης».

Σύμφωνα με πηγές, η βέρα της Markle θα είναι χρυσή και θα κατασκευαστεί από τα ίδια υλικά με αυτές των Diana και Middleton.

Πηγή: The Cut