Από 29.900 ευρώ η νέα Alfa Romeo Junior

Το νέο B-SUV της ιταλικής μάρκας είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στην Ελλάδα.
Η νέα Alfa Romeo Junior.
Η νέα Alfa Romeo Junior.
MAXSAROTTO

Η Junior είναι η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Alfa Romeo σε έκδοση με 156 ίππους και αυτονομία που αγγίζει τα 410 χλμ., ενώ διατίθεται και ως υβριδική με 136 ίππους και αυτόματο κιβώτιο. Σημειώνουμε ότι προς το τέλος τους 2024 θα λανσαριστεί και η κορυφαία έκδοση Veloce με ηλεκτρικό κινητήρα 280 ίππων.

Οι παραγγελίες για το νέο B-SUV της Alfa Romeo έχουν ξεκινήσει με τιμές από 29.900 ευρώ για την υβριδική έκδοση των 136 ίππων. Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η ηλεκτρική έκδοση που ξεκινά από τις 30.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3».

H νέα Alfa Romeo Junior.
H νέα Alfa Romeo Junior.
Alfa Romeo

Η Junior ξεχωρίζει σχεδιαστικά και έχει δοθεί προσοχή στην λεπτομέρεια, τα ποιοτικά υλικά και την υψηλή εργονομία. Παράλληλα οι χώροι επιβατών είναι πολύ καλοί και η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ φτάνει τα 415 λίτρα.

Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος σε όλες τις Junior. Σε όλες τις Junior προσφέρεται 4ετής εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και οδική βοήθεια, ενώ στις ηλεκτρικές το σύστημα κίνησης και η μπαταρία καλύπτονται από 8 έτη.

Όπως σε όλες τις Alfa Romeo παρόν είναι και το ψηφιακό πιστοποιητικό NFT που καταγράφει αδιάβλητα όλες τις πληροφορίες χρήσης και συντήρησης κάθε αυτοκινήτου.

Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στη χώρα μας στις αρχές του φθινοπώρου.

Δημοφιλή