Από την αποπλάνηση, την συναίνεση και τον βιασμό των διευθυνομένων, στην καταγγελία και την ανατροπή των διευθυντών

Η συνεχής και βίαιη αύξηση της απόστασης μεταξύ φτώχειας και πλούτου, είναι πιθανόν να φτάσει σε διαδοχικά Σημεία Έκρηξης.
.
.
Getty

Ο βιασμός των σύγχρονων πληβείων, ο οποίος συνίσταται στον ευτελισμό της Εργασίας, στην συνεχή συσσώρευση Χρεών, στην απώλεια των Πόρων και της Αξιοπρέπειάς τους έως την πλήρη εξάντληση και εξαφάνιση τους, προκαλείται από την Τρέλα της κατοχής του συνόλου του Πλούτου και τον Εξουσιαστικό Παροξυσμό των Διευθυντών του Μεταπαγκοσμιοποιημένου Κόσμου μας.

Εμπρός στο ολοκληρωτικό σύστημα Επιτήρησης και Προληπτικής Καταστολής, που υποστηρίζεται από το κύρος της υψηλής Τεχνολογίας, οι φτωχοποιημένοι υπήκοοι μένουν άναυδοι, θεωρώντας το, πανίσχυρο και μη αμφισβητήσιμο, αποδεχόμενοι τη μοίρα τους.

Οι δε νεώτερες γενιές που γαλουχούνται μέσα σε αυτό το καινοφανές ομογενοποιημένο εξουσιαστικό σύστημα, το θεωρούν δεδομένο και φυσικό, σαν να υπήρχε από πάντα! ( ”Ολοι οι σφετεριστές θέλησαν να κάνουν να ξεχαστεί ότι μόλις είχαν έρθει” - Γκυ Ντεμπόρ). Ετσι ο κοινωνικός βιασμός των εξουσιαστικών ελίτ επί των θυμάτων-Λαών, αποσπά τη συναίνεση τους.

Παρ’όλα αυτά η συνεχής και βίαιη αύξηση της απόστασης μεταξύ φτώχειας και πλούτου, είναι πιθανόν να φτάσει σε διαδοχικά Σημεία Έκρηξης, όπου εκεί οι Διευθυνόμενοι θα βρεθούν στο Κέντρο της Ιστορικής Ευκαιρίας, ώστε να καταγγείλουν τους Διευθυντές και την παράλογη Εξουσία τους και να αντισταθούν επαναθεσμίζοντας τη ζωή τους.

Η χρήση της μεθόδου της Μεταστροφής και της Οικειοποίησης της σύγχρονης Τεχνολογίας Αιχμής μπορεί να την μετατρέψει από δυνάστη σε μοχλό απελευθέρωσης, μέσα από Αποκεντρωμένα σχήματα Κοινοτικής Οργάνωσης των Σχέσεων Παραγωγής, καταργώντας τον απάνθρωπο και καταστροφικό γιγαντισμό του Μετακαπιταλισμού και οδηγώντας σε μία νέα ισορροπία τον πληγωμένο πλανήτη.

Σχέδιο της Ουτοπικής Ελευθεριακής κοινότητας (κοινόβιο) του Σαρλ Φουριέ.
Σχέδιο της Ουτοπικής Ελευθεριακής κοινότητας (κοινόβιο) του Σαρλ Φουριέ.
.

Η εξάπλωση ενός Επανεπινοημένου Πλούτου ανάμεσα στις Κοινότητες και τα Έθνη, μέσω της προσαρμογής και του επανασχεδιασμού της Οικο- βιο-τεχνίας πάνω σε πλατφόρμες προωθημένης τεχνολογίας, θα μειώσει δραστικά την Φτώχεια, την Μητέρα του μεγάλου προβλήματος: του Υπερπληθυσμού.

Η εγκαθίδρυση της Ολιστικής Γνώσης και η κατάργηση του ψευδοκύρους των Ειδικών της Εξουσίας, θα γαλουχήσουν γενιές μιας νέας ανακάλυψης του Αυθεντικού, μιας νέας κοινωνικής Αναγέννησης με έντονο διάλογο και κινητικότητα, καταργώντας τον εξουσιαστικό Πουριτανισμό που κρύβει την απεχθή διαφθορά του.

Αμπελάκια (γκραβούρα): Η πρώτη Συναιτεριστική Μανιφακτούρα στην Ευρώπη.
Αμπελάκια (γκραβούρα): Η πρώτη Συναιτεριστική Μανιφακτούρα στην Ευρώπη.
.

Αν αυτό δεν επιτευχθεί, η Αυτοκαταστροφή θα είναι αναπόφευκτη, μέσα σε ένα διαρκή ρόγχο των νεκροζώντανων ενός κόσμου πολλαπλών αντιτύπων ψευδοζωής.

Μπροστά στη Δικαιοσύνη της Ιστορίας, η Κοινωνία θα πρέπει να αποδείξει σε τι είναι ικανή να μετασχηματιστεί και αν είναι αντάξια της Εποχής της.