Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέοι ακόμα τρεις για τη φονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Ο 21χρονος υπέδειξε ποιος κρατούσε το μαχαίρι.
MOTION TEAMMotionTeam

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ακόμα τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που αφορά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 20, 21 και 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στην δολοφονική επίθεση. Η διαδικασία και σήμερα ήταν πολύωρη.

Για την ώρα έχουν προφυλακιστεί έξι κατηγορούμενοι για το φρικτό περιστατικό, ενώ την Παρασκευή στην 7 τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης θα φτάσουν οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες.

Δολοφονία Άλκη: Ο 21χρονος υπέδειξε ποιος κρατούσε το φονικό μαχαίρι

Όπως είπε ο συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου Απόστολος Λύτρας, ο εντολέας του ανέφερε στην ανακρίτρια ότι είδε ποιος ήταν αυτός, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με ένα μαχαίρι. “Μάλιστα, έχει υποδείξει και που βρίσκεται το συγκεκριμένο μαχαίρι με το οποίο αφερέθηκε η ζωή του Άλκη, για να βρεθεί από την αστυνομία”, τόνισε. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 21χρονος, ο άνθρωπος που έδειξε ως δράστη της δολοφονίας, πέταξε το μαχαίρι σε ερημική περιοχή.

Ο 21χρονος ισχυρίζεται, όπως είπε ο δικηγόρος του, ότι ήταν αυτός που κρατούσε το δρεπάνι, χτύπησε ένα άτομο από την παρέα του Άλκη που στη συνέχεια έφυγε, στη συνέχεια του έπεσε το δρεπάνι και δεν είχε καμία άλλη εμπλοκή. Το δρεπάνι, όπως και όλα τα πολεμοφοδια που χρησιμοποιήθηκαν, όπως είπε ο κ. Λυρας ήταν εξαρχής στα τρία αυτοκίνητα που ξεκίνησαν για την καταδρομικη επίθεση.

“Είναι μετανιωμένος και ζητάει συγνώμη που συμμετείχε σε αυτή τη διαδικασία”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου, ότι είπε στην ανακρίτρια.

Πηγή: dikastiko.gr

Δημοφιλή