Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από την FCA Hellas

Αφορά τα μοντέλα των μαρκών: Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και FIAT Professional
.
.
STELLANTIS

Μπορεί ο χειμώνας να μην έχει πιάσει για τα καλά, ωστόσο όπως συνηθίζουμε να λέμε, «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

Κάπως έτσι είναι και με τη φροντίδα του αυτοκινήτου. Μάλιστα, ορισμένες εταιρείες προσφέρουν και δωρεάν τεχνικό έλεγχο, όπως η FCA Hellas, για τα μοντέλα των μαρκών της: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional.

Το πρόγραμμα Winter Check Up 2022-2023 δίνει την ευκαιρία στους κατόχους μοντέλων των μαρκών αυτών, να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Στα 15 σημεία περιλαμβάνονται η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, τομείς που παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις. Παράλληλα ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού εξασφαλίζει την γρήγορη και αποτελεσματική αποθάμπωση των παραθύρων για τη βέλτιστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες.

Ο δωρεάν έλεγχος Winter Check Up 2022-2023, προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου επισκευαστών των μαρκών στην Ελλάδα έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2023, καλύπτοντας στο σύνολο της τη χειμερινή περίοδο.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος και με δεδομένες τις ιδιαιτερότητες της χειμερινής περιόδου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν και από ειδικές προσφορές σε ανταλλακτικά και αναλώσιμα του αυτοκινήτου τους, όπως για παράδειγμα 20% έκπτωση σε κρίσιμα για την ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου ανταλλακτικά, όπως είναι η μπαταρία, τα τακάκια και τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα