Η αδελφή της Μέγκαν ξεσπά για τα fake news: Είναι μία πλούσια νάρκισσος και ψεύτρα

Στο φως και τα μηνύματα στον πατέρα της.

H ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια όταν διάβασε το τελευταίο τεύχος του People, όπου πέντε ανώνυμοι φίλοι της δούκισας του Σάσεξ την αποθέωναν για τον υπέροχο χαρακτήρα της και τον τρόπο που έχει φερθεί στην οικογένειά της.

Η Σαμάνθα Μαρκλ, έγραψε άμεσα «σταματήστε τα fake news» στους λογαριασμούς της στα social media, σπεύδοντας να αποκαταστήσει αυτό που θεωρεί η ίδια αλήθεια, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Οι πέντε φίλοι που είχαν τα καλύτερα να πουν για την Μέγκαν, δεν κατονομάζονται από το περιοδικό αλλά παρουσιάζονται ως: παλιός φίλος, πρώην συνάδελφος, στενή φίλη, φίλη από Λος Άντζελες και πρώην συμπρωταγωνιστής.

«Θέλουμε να αντισταθούμε στο παγκόσμιο bullying που γίνεται στην Μέγκαν και να πούμε την αλήθεια για τη φίλη μας» δήλωσαν οι μυστηριώδεις φίλοι που μίλησαν υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας «για να προστατεύσουν την φιλία τους μαζί της».

Η Σαμάνθα Μαρκλ είναι σίγουρη ότι αυτό είναι ένα κόλπο της ομάδας δημοσίων σχέσεων της αδελφής της και ότι αυτοί οι φίλοι δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. «Όταν ένας νάρκισσος άνθρωπος χάνει τον έλεγχο που έχει πάνω σου, προσπαθεί να ελέγξει πως σε βλέπουν οι άλλοι. Και αν αυτός ο νάρκισσος άνθρωπος έχει και πολλά λεφτά πια, πληρώνει μια ακριβή ομάδα PR για να αλλάξει το πως την βλέπει ο κόσμος».

Τα πικρά σχόλια της Σαμάνθα αφορούν τη σχέση της αδελφής της με τον πατέρα τους, όπως παρουσιάστηκε σε πρόσφατα δημοσιεύματα, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Ο μπαμπάς της έδωσε τα πάντα και ήταν καταπληκτικός σε όλη της τη ζωή μέχρι να ανακοινώσει τον αρραβώνα της. Αυτή είναι αυτή που του γύρισε την πλάτη. Πρέπει να υπάρχει μια νέα διάγνωση που ονομάζεται ’καιπολύσαςπέφτω”».

Πάντως, μια στενή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ ισχυρίστηκε στο People ότι η πρώην ηθοποιός δεν αγνοούσε τον πατέρα της και πως του έγραψε μια επιστολή μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Στην επιστολή, έγραφε: «Μπαμπά, σ′ αγαπώ. Έχω μόνο έναν πατέρα. Παρακαλώ σταμάτα να με θυματοποιείς μέσα από τα μέσα ενημέρωσης ώστε να μπορέσουμε να επιδιορθώσουμε τη σχέση μας» Στην απάντησή του, ο πατέρας της τής ζητούσε να φωτογραφηθούν μαζί. «Πατέρα, αυτό είναι το αντίθετο από αυτό που σου λέω εγώ», φέρεται να είχε απαντήσει η Μέγκαν.

Mε πληροφορίες από Daily Mail