ΔΙΕΘΝΕΣ
24/12/2020 11:48 EET | Updated 24/12/2020 14:45 EET

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της Μέγκαν και του Χάρι δεν περιλαμβάνει φωτογραφία

Δοθηκε στην δημοσιότητα πρόσφατα.

Instagram / sussexroyal
Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ

 

Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα των Χάρι και Μέγκαν έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της προς πολύ μεγάλη χαρά των απανταχού βασιλικών θαυμαστών.

Η κάρτα απεικονίζει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ μαζί με τον γιο τους, τον Άρτσι και δύο τους σκυλιά, την Πούλα και τον Γκέι.

«Σας ευχόμαστε πολύ καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά», λέει η γλυκιά κάρτα.

Η κάρτα είναι μια καλλιτεχνική απόδοση της αυθεντικής φωτογραφίας που τράβηξε η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλάντ, σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζεύγους στην HuffPost. 

«Το μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο, συμπεριλαμβανομένων σπιτικών στολιδιών και άλλων διακοσμητικών επιλέχθηκε από τον Αρτσι και το δέντρο θα μετεμφυτευθεί μετά τις γιορτές», σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου. 

Το κάρτα μοιράστηκε στο Twitter από την διεθνή φιλοζωϊκή οργάνωση Mayhew στην οποία η Μέγκαν Μαρκλ είναι μέλος.  Η οργάνωση έγραψε δίπλα από την κάρτα: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που λάβαμε υπέροχες χριστουγεννιάτικες ευχές από τον πάτρωνά μας την δούκισσα του Σάσεξ η οποία έκανε επίσης μια προσωπική δωρεά βοηθώντας σκυλιά, γάτες και την κοινότητά μας. Απ′ όλους εμάς, ευχαριστούμε και καλά Χριστούγεννα». 

Η Μέγκαν επίσης αποκάλυψε επίσης σε ένα χριστουγεννιάτικο μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του οργανισμού ότι η οικογένεια Σάσεξ έκανε μια προσωπική δωρεά στο Mayhew μαζί με άλλες οργανώσεις. 

«Αυτή την χρονιά, εμείς, ως οικογένεια, κάναμε δωρεές σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις με εσάς στο μυαλό μας», έγραψε η Μέγκαν. 

«Από έναν τοπικό οργανισμό στην Καλιφόρνια που βοηθά τις οικογένειες να μεταβαίνουν (σε σπίτι) μετά από έλλειψη στέγης, σε δύο από τις βρετανικές δράσεις που υποστηρίζουμε: την μια που υποστηρίζει την καλή μεταχείριση των ζώων και την ευζωΐα τους και το άλλο, ένα κεφάλαιο στην μνήμη ενός αγαπημένου φίλου που βοηθά στην εκπαίδευση των παιδιών και την καταπολέμηση της φτώχειας στην Ουγκάντα, έχουμε τιμήσει το έργο τους εκ μέρους όλων μας». 

Πέρυσι, το ζευγάρι - το οποίο πέρασε πρόσφατες διακοπές στον Καναδά αντί να βρεθεί μαζί με την βασιλική οικογένεια στο Σάντρινχαμ  - δημοσίευσε την κάρτα τους μέσω του Commonwealth Trust της βασίλισσας. 

Η κάρτα του περασμένου έτους παρουσιάζει την Μέγκαν και τον Χάρι να ποζάρουν μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και να χαμογελούν με τον μικρό τους Άρτσι σε πρώτο πλάνο ντυμένο με ένα ζεστό πουλόβερ. Στην πρώτη του χριστουγεννιάτικη κάρτα, ο μικρός ήταν απασχολημένος κοιτάζοντας την κάμερα.

Παρ′ ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια θα περάσει τα Χριστούγεννα μαζί όπως συνηθίζει, ένα πράγμα παραμένει το ίδιο: ο λόγος της βασίλισσας τα Χριστούγεννα. 

Ο λόγος θα μεταδοθεί από το BBC One και συνήθως ακούγεται στις 3 μ.μ. παρ′ ότι φέτος θα έχει ένα τεχνολογικό «τουίστ». 

POOL New / Reuters
.