Η μαμά της Selena Gomez δεν εγκρίνει την επανασύνδεση με τον Justin Bieber και το δηλώνει δημόσια

Δεν έχει μιλήσει μαζί του από τότε που η κόρη της και ο pop star χώρισαν το 2014.
Stephane Cardinale - Corbis via Getty Images

Λίγο πριν την εκπνοή του 2017, όλοι μας παρακολουθήσαμε την επανένωση της Selena Gomez με τον Justin Bieber, γεγονός που έκανε τους fans των δύο νέων καλλιτεχνών να χαρούν και να κάνουν λόγο για μια «μεγάλη αγάπη». Ωστόσο, μάλλον δεν ευχαριστήθηκαν όλοι το ίδιο με αυτή την εξέλιξη, με πρώτη και καλύτερη τη μητέρα της Gomez.

David Livingston via Getty Images

Η Mandy Teefey μίλησε στο περιοδικό Gossip Cop για τη σχέση της κόρης της με τον Justin Bieber και δήλωσε ότι δεν είναι χαρούμενη με την απόφαση της Gomez να επιστρέψει στον Bieber με τον οποίο χώρισαν το 2014. Επίσης, ανέφερε ότι δεν έχει μιλήσει καθόλου μαζί του από τότε, δηλαδή σχεδόν εδώ και τέσσερα χρόνια, διευκρινίζοντας όμως ότι «η Selena μπορεί να ζήσει τη ζωή της όπως επιθυμεί εφόσον είναι χαρούμενη, ασφαλής και υγιής».

«Η Selena είναι ενήλικη και μπορεί να κάνει τις δικές της επιλογές», συμπλήρωσε η Teefey, μόλις ένα μήνα μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν συνολικά την οικογένεια της Gomez να αντιδρά στην επανασύνδεση της τραγουδίστριας με τον Bieber.

Κι ενώ με τη μητέρα της φαίνεται πως δεν διανύει την καλύτερη περίοδό της η Selena Gomez, με τη μητέρα του Bieber, Pattie Mallette είναι πολύ καλύτερα. Όταν η Mallette ρωτήθηκε τον περασμένο μήνα για τη σχέση του γιου της με την Gomez εκείνη δήλωσε: «Την αγαπώ, την έχω γνωρίσει, έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο».