Η Margot Robbie πρωταγωνιστεί με τα οχήματα της Formula E

Rachel Murray via Getty Images

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Los Angeles, η Nissan ολοκλήρωσε την περιοδεία της Formula E με την Margot Robbie, τη διάσημη ηθοποιό και πρέσβειρα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της εταιρείας, να πρωταγωνιστεί στην προβολή μιας συναρπαστικής εποχής για την ιαπωνική εταιρεία.

Αρχής γενομένης από το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης και στη συνέχεια με την αποκάλυψη στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, η Nissan Formula E είχε ως τελευταίο «σταθμό» της μια ξεχωριστή παρουσίαση, σε VIP καλεσμένους, στο Los Angeles.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Robbie βοήθησε στην αποκάλυψη του αυτοκινήτου, μιλώντας για την εμπειρία της από την «συμβίωση» με ένα ηλεκτροκίνητο όχημα στην πόλη. Επίσης, μίλησε για την υπερηφάνεια που αισθάνεται ως πρέσβειρα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Nissan.

Η είσοδος της Nissan στους ηλεκτροκίνητους αγώνες, συμπίπτει με την κυκλοφορία της νέας γενιάς αυτοκινήτου της Formula E, που χαρακτηρίζεται από το αεροδυναμικό στυλ, αλλά και από ένα νέο σύνολο μετάδοσης της ισχύος. Άλλωστε η Nissan είναι η πρώτη ιαπωνική μάρκα αυτοκινήτων που εισέρχεται στη Formula E. Η ενέργεια αυτή αποτελεί την πιο πρόσφατη έκφραση του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Danny Moloshok / Reuters
Andrew Kelly / Reuters

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Robbie ανακοίνωσε τρία νέα πιλοτικά προγράμματα αειφορίας της Nissan. Τα συγκεκριμένα προγράμματα αποσκοπούν στην αξιοποίηση των δεξιοτήτων, της εφευρετικότητας και της εμπειρίας του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της Nissan, για τη βελτίωση της πρόσβασης στην ενέργεια και την ανακούφιση πληθυσμιακών ομάδων από τις καταστροφές. Η πέμπτη σεζόν της Formula E αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2018 και οι αγώνες θα διεξαχθούν σε μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Βερολίνο, η Ρώμη, η Ζυρίχη και το Χονγκ Κονγκ.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)