Η Μέγκαν σπάει ξανά το πρωτόκολλο βάφοντας τα νύχια της μαύρα

Όλα τα περιμένει κανείς πλέον από την δούκισσα του Σάσεξ από την στιγμή που καθημερινά όλο και κάτι βγαίνει στην δημοσιότητα για την χάρη της.

Αυτήν την φορά, η Μέγκαν έσπασε το πρωτόκολλο βάφοντας τα νύχια της με μαύρο μανό, κάνοντας κάτι ξανά που κανένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν έχει τολμήσει.

Το βασιλικό πρωτόκολλο δεν επιτρέπει στις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας να βάφουν τα νύχια τους σε έντονα χρώματα και πρέπει να είναι μόνο σε nude αποχρώσεις. Η Μέγκαν είναι η μοναδική που βάφει τα νύχια της σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα πέρα από μια φυσική απόχρωση.

Η εγκυμονούσα δούκισσα εμφανίστηκε στα βρετανικά βραβεία μόδας το βράδυ της Δευτέρας φορώντας μια εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα με τον έναν ώμο έξω της σχεδιάστριας Clare Waight Keller του οίκου Givenchy την οποία και τίμησε αναβαίνοντας στην σκηνή.

Η 48χρονη Waight Keller κέρδισε το βραβείο για τον σχεδιαστή της χρονιάς της Βρετανίας και ευχαρίστησε προσωπικά τη Mέγκαν στην ομιλία της στην τελετή απονομής βραβείων στον ιστορικό χώρο στο Κένσιγκτον του Λονδίνου.

Τι έχει να πει άραγε η βασίλισσα Ελισσάβετ για τα νέα καμώματα της νύφης της;

Πηγή: Cosmopolitan