Η Μέγκαν στο ρόλο της ζωής της: Ανέβασε την «δακρυσμένη» φωτογραφία στο Facebook

Φήμες ότι θα κατ′ ιδίαν συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο για να «θεραπεύσει» τις σχέσεις τους.
Karwai Tang via Getty Images

Ο θάνατος και η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν ένα γεγονός το οποίο οι Σάσσεξ δεν ήθελαν να συμβεί ποτέ και αυτό γιατί ο Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ απαρνήθηκαν τους βασιλικούς τίτλους για να ζήσουν ως κοινοί θνητοί στις ΗΠΑ.

Η απόφασή τους είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, τόσο από τα βρετανικά ΜΜΕ όσο και μέσα από τη βασιλική οικογένεια.

Ο θάνατος της Βασίλισσας ανάγκασε τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν να βρεθούν στο Λονδίνο για να παραστούν στην κηδεία. Όπως ήταν φυσικό, όλες αυτές τις ημέρες σε ένα κλίμα κατάνυξης και πένθους, τα φώτα έπεσαν στους «αντάρτες» της βασιλικής οικογένειας.

Η ημέρα της κηδείας ήταν κρίσιμη και η Μέγκαν, σαν καλή ηθοποιός που είναι, έπρεπε να αναλάβει το πρωταγωνιστικό ρόλο... και τα κατάφερε.

Ο φωτογραφικός φακός συνάλεβε την Δούκισσα του Σάσσεξ, σε μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή.

Η Δούκισσα εθεάθη να σκουπίζει το μάγουλό της καθώς στεκόταν δίπλα στην Καμίλα, τη βασιλική σύζυγο, την Κέιτ, τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, και τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία η Μέγκαν επέλεξε να ανεβάσει στον επίσημο λογαριασμό των Σάσσεξ στο Facebook τη φωτογραφία στην οποία δακρύζει και σκουπίζει το μάγουλό της με το μαύρο γάντι της.

Η ανάρτηση μέχρι στιγμής έχει 962 σχόλια, τα περισσότερα από αυτά είναι αγάπης και θαυμασμού προς τους Σάσσεξ.

Κάποιος γράφει: «Προσεύχομαι για εσάς Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν. Είθε ο καλός Κύριος να συνεχίσει να σας ευλογεί και να σας προστατεύει».

Ένας δεύτερος γράφει: «Σε αγαπάμε Δούκισσα Μέγκαν, στάσου δυνατή». Στη συνέχεια διαβάζουμε: «Δούκισσα Μέγκαν, ήσουν η επιτομή της κομψότητας και της χάρης. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς» και «Ο Θεός να σε ευλογεί! Προσευχές για εσάς και όλη την οικογένεια καθώς θρηνείτε τον θάνατό της».

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να ζήτησε μια κατ′ ιδίαν συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο για να «θεραπεύσει» τις σχέσεις τους πριν από την αναχώρησή της στην Καλιφόρνια με τον Χάρι μετά την κηδεία της βασίλισσας, ισχυρίστηκε ένας ρεπόρτερ του βασιλικού ρεπορτάζ σύμφωνα με την Daily Mail.

«Θα ήθελε τώρα πριν επιστρέψουν πίσω στην Καλιφόρνια να έχει μια κατ′ ιδίαν συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο Γ’», είπε ο Νιλ Σον σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube, το οποίο έχει σχεδόν 300 χιλιάδες προβολές.

Δημοφιλή