ΤΕΛΕΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Η πιο οικονομική επιλογή για τέλεια θερμοκρασία όλο τον χρόνο

Η πλέον ολοκληρωμένη λύση για τη θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού μας, μας εξασφαλίζει και ζεστό νερό στη στιγμή.
.
.
Inventor

Η ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού μας γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική ανάγκη με το πέρασμα των ετών, τόσο για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος που βάλλεται από την κλιματική αλλαγή, όσο και με σκοπό τη μείωση του κόστους θέρμανσης και ψύξης, ιδίως στη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης.

Μια λύση που τα τελευταία χρόνια καθίσταται ολοένα και πιο δημοφιλής είναι οι αντλίες θερμότητας, οι οποίες σύμφωνα με μελέτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που εκπονήθηκε το 2022, αποτελούν την πιο οικονομική και «πράσινη» επιλογή για θέρμανση στη διάρκεια του χειμώνα.

Ταυτόχρονα, οι αντλίες θερμότητας είναι ικανές να μας προσφέρουν και ένα άνετο περιβάλλον δροσιάς στη διάρκεια του καλοκαιριού, δίνοντας ιδανικά αποτελέσματα ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, αλλά και να παράγουν ζεστό νερό σε ελάχιστο χρόνο. Με λίγα λόγια, να αναβαθμίσουν αυτομάτως το σπίτι μας ως προς την ενεργειακή του απόδοση. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και οι αντλίες θερμότητας της Inventor A.G.A.E., οι οποίες προσφέρουν στο σύνολό τους υψηλή απόδοση ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες (-25°C) και έχουν ενεργειακή κλάση Α+++, για βέλτιστα αποτελέσματα με την ελάχιστη κατανάλωση.

.
.
Inventor

Αναβάθμιση σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας

Αν και η εξοικονόμηση ενέργειας είναι αναμφίβολα το σημαντικότερο πλεονέκτημα της επιλογής της κατάλληλης αντλίας θερμότητας για τη θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού μας, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσουμε με την εγκατάστασή της είναι η βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Χάρη στην άμεση και αποτελεσματική κάλυψη των καθημερινών αναγκών μας και τον εύκολο χειρισμό τους, οι αντλίες θερμότητας μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε γρήγορα και απλά τις ιδανικές συνθήκες στον χώρο μας σε κάθε εποχή του χρόνου.

Για παράδειγμα, στα βασικά χαρακτηριστικά των αντλιών θερμότητας της Inventor συναντάμε:

  • γρήγορη παραγωγή ζεστού νερού, ακόμη και σε περιπτώσεις άμεσης ζήτησης.

  • χειριστήριο με ελληνικό μενού, για εύκολη διαχείριση της συσκευής με σημαντικό αριθμό λειτουργιών, όπως ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός, η λειτουργία ECO και η λειτουργία διακοπών

  • Wi-Fi για απομακρυσμένη διαχείριση της συσκευής.

Τα παραπάνω προσφέρουν απόλυτο έλεγχο των συνθηκών που επικρατούν στο εσωτερικό του σπιτιού μας, ακόμη και από απόσταση, ώστε να απολαμβάνουμε πάντα την ιδανική θερμοκρασία, αλλά και τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

.
.
Inventor

Η πιο εύκολη πράσινη μετάβαση

Πολύ σημαντική είναι και η ευκολία με την οποία μπορούμε να εγκαταστήσουμε στο σπίτι μας μια αντλία θερμότητας, χωρίς να απαιτούνται σημαντικές παρεμβάσεις στον χώρο και ανεξάρτητα από τον τύπο της κατοικίας. Τα πολλά μοντέλα (διαιρούμενου και ενιαίου τύπου) δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξει κανείς το κατάλληλο για τις ανάγκες του χώρου του. Το κόστος εγκατάστασης είναι σχετικά χαμηλό και η διαδικασία απλή, καθώς το υδραυλικό μέρος συμπεριλαμβάνεται στο σύστημα, με αποτέλεσμα η διαδικασία της εγκατάστασης να μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες ώρες μόνο. Επιπλέον, οι αντλίες θερμότητας Inventor μπορούν να συνδεθούν εύκολα με θερμαντικά σώματα που προϋπάρχουν και στο δίκτυο σωληνώσεων χωρίς επεμβάσεις εσωτερικά.

Inventor

Εξοικονόμηση σε κάθε στάδιο

Πέρα από τη γρήγορη απόσβεση εξαιτίας της χαμηλής τους κατανάλωσης, οι αντλίες θερμότητας μας βοηθούν να κάνουμε εξοικονόμηση χρημάτων ήδη από τη στιγμή της αγοράς.

Και αυτό γιατί όλες οι μονάδες Inventor συμμετέχουν στα προγράμματα Εξοικονομώ που είναι σε εξέλιξη και εμπίπτουν στις υψηλότερες κατηγορίες χρηματοδότησης (ισχύει για μονάδες που εμπίπτουν στις κατηγορίες >14kW και >20kW).

Έχουν υψηλή ενεργειακή κλάση απόδοσης, με αποτέλεσμα τη συνολική ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας. Ακόμη, έχουν άμεση διαθεσιμότητα, ανταγωνιστική τιμή, κορυφαία αξιοπιστία και υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

.
.
Inventor

Όλα τα μοντέλα της Inventor φέρουν την πιστοποίηση Keymark που εγγυάται πως τα προϊόντα έχουν ελεγχθεί και είναι εναρμονισμένα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας.

Όποιος ενδιαφέρεται για αντλίες θερμότητας Inventor, μπορεί να επικοινωνήσει συμπληρώνοντας τη φόρμα στη σελίδα: https://www.inventoraircondition.gr/antlies-thermotitas-split-monoblock.

Δημοφιλή