Η Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

«Η μεγαλύτερη δικαστική πλάνη του αιώνα», σύμφωνα με τον δικηγόρο της Αλέξη Κούγια.
Eurokinissi

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε το πρωί της Τετάρτης η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Η κατηγορούμενη έχει λάβει ήδη δύο προθεσμίες και δεν αποκλείεται να ζητηθεί και νέα προθεσμία, καθώς ο συνήγορός της κατέθεσε νέο αίτημα εξέτασης μαρτύρων.

Κούγιας: Η μεγαλύτερη δικαστική πλάνη του αιώνα

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις από την Ευελπιδων σχετικά με την υπερασπιστική γραμμή της κατηγορουμένης λέγοντας πως πρόκειται για τη «μεγαλύτερη δικαστική πλάνη του αιώνα».

Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του τόνισε ότι την αθωότητα της κατηγορουμένης υποστηρίζουν εκτός από τις κ.κ Τσάκωνα και Τσιόλα, άλλοι έξι ιατροδικαστές που θεωρούν ότι πρόκειται περί θανάτων από παθολογικά αίτια.

«Ένα εξαιρετικό υπερασπιστικό οπλοστάσιο 6 τακτικών ιατροδικαστών όχι ιδιωτών, που υπηρετούν επίσημα ως υπάλληλοι του κράτους σε ιατροδικαστικές υπηρεσίες», και οι οποίοι ανέφεραν κατηγορηματικά ότι οι θάνατοι των δύο παιδιών οφείλονται σε παθολογικά αίτια.

Τόνισε μάλιστα ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για αμέλεια ιατρών ούτε για εγκληματική ενέργεια.

Χαρακτήρισε τις απόψεις Καρακούκη και Καλόγρηα «υποκειμενικές» και ότι «δεν μπορούν να αποτελέσουν υποδομή δικαστικής απόφασης».

Με πληροφορίες από dikastiko.gr, ΕΡΤ News

Δημοφιλή