Η πολιτική φάρσα του Ράιαν Ρείνολντς στον Χιου Τζάκμαν που έγινε viral

Οι φάρσες και τα αστεία του Ράιαν Ρέινολτς προς τους συναδέρφους αλλά και τη σύζυγό του Μπλέικ Λάιβλι, δεν έχουν σταματημό.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο στο Τουίτερ, στο οποίο «επιτίθεται» με πολιτικά σχόλια εναντίον του συναδέρφου του Χιου Τζάκμαν, δημιουργώντας μια ξεκαρδιστική σειρά από βίντεο και σχόλια.

Το βίντεο που δημιούργησε ο Ρέινολντς έγινε με αφορμή την επερχόμενη ταινία του φίλου του Ρέινολντς, ο οποίος υποδύεται τον Δημοκρατικό πολιτικό Γκάρι Χαρτ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου, ημέρα των ενδιάμεσων εκλογών.

Ο Τζάκμαν παρουσιάζεται ως μια εκδοχή του πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, με τη φωνή του Ρέινολντς να μιλάει για την εκπληκτική ερμηνεία του Τζακμαν ως πλανητάρχης.

Στην ανάρτησή του στο Τουίτερ, ο Ρέινολντς έγραψε: «Πόσο καλά γνωρίζετε πραγματικά τον Ρέινολντς;». Το προεκλογικό διαφημιστικό βίντεο αποκαλύπτει ότι «το πραγματικό όνομα του Χιου Τζάκμαν είναι Χιου Μάικλ Τζάκμαν». Στη συνέχεια λέει ότι ο πρωταγωνιστής της ταινίας «The Wolverine» θα πραγματοποιήσει μια φιλελεύθευρη ομιλία κατά τη διάρκεια απονομής βραβείων, πριν προτείνει έναν άλλον ηθοποιό από γειτονική χώρα, για το ρόλο: τον Ράιαν Ρέινολντς.

Ο Τζάκμαν απάντησε στον Ρέινολντς με ένα βίντεο, στο οποίο μαζεύει τις ακαθαρσίες του σκύλου του από το δρόμο, γράφωντας «High Road».

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.