Η Samara από το Ring μεγάλωσε και έχει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη – Δείτε πως είναι σήμερα

Η εμφάνισή της στην οθόνη προκαλούσε το θάνατο σε αυτόν που ήταν μπροστά και ρίγη στους θεατές στον κινηματογράφο. Η Samara ήταν η τρομακτική φιγούρα τους κοριτσιού που φορούσε λευκό φόρεμα και είχε διαρκώς ρηγμένα στο πρόσωπό της, τα μακριά μαύρα της μαλλιά. Το κορίτσι – δολοφόνος πρωταγωνιστούσε στις ταινίες «The Ring» που απέκτησαν φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο.

Αλήθεια, ποια ηθοποιός κρυβόταν πίσω από τη Samara; Ήταν τρομακτική στην πραγματικότητα ή μήπως ένα όμορφο κορίτσι;

Η ηθοποιός Daveigh Chase έπαιζε την Samara και βεβαίως, όχι μόνο τρομακτική δεν ήταν στην πραγματικότητα, αλλά πρόκειται για μια γλυκειά και όμορφη κοπέλα.

Η μικρή Σαμάρα Μόργκαν, κατά κόσμο Daveigh Chase, πραγματικά δε θυμίζει σε τίποτα την πρωταγωνίστρια ενός από τα πιο τρομακτικά θρίλερ όλων των εποχών «The ring»,. Άλλωστε, έχουν περάσει και 16 χρόνια από τότε.

Η 28χρονη πλέον, αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο, καθώς σε έλεγχο που της έγινε, βρέθηκαν πάνω της ουσίες, χωρίς την απαιτούμενη συνταγογράφηση, με αποτέλεσμα να απειλείται με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 1.000 δολαρίων.

Πέρυσι είχε βρεθεί να οδηγάει ένα κλεμμένο αυτοκίνητο. Το χειρότερο είναι όμως ότι έχει σταματήσει να αναεβάζει φωτογραφίες στο Instagram. Έχει μόνο έξι και έχει να ανεβάσει πάνω από ένα χρόνο