«Είμαι ανόητος;» «Ναι»: Ο Τραμπ τσακώνεται και αποχωρεί οργισμένος από την «πιο εκρηκτική συνέντευξη της χρονιάς»

Το τρέιλερ της συνέντευξης του Ντόναλντ Τραμπ στον Πιρς Μόργκαν.
.
.
TalkTV

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται σε διαφημιστικό τρέιλερ να αποχωρεί οργισμένος από συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν, κατόπιν ερωτήσεων σχετικά με τις εκλογές του 2020.

Στο 30 δευτερολέπτων τρέιλερ για τη νέα εκπομπή του Μόργκαν, Piers Morgan Uncensored (TalkTV) ο πρώην πρόεδρος φαίνεται να ενοχλείται όταν ο Μόργκαν του λέει πως οι εκλογές του 2020 ήταν «ελεύθερες και δίκαιες» και ότι «χάσατε».

Ο Τραμπ απαντά «μόνο ένας ανόητος θα το πίστευε αυτό» με τον Μόργκαν να τον ρωτά αν πιστεύει ότι ο ίδιος είναι ανόητος. Ο Τραμπ απαντά «Αυτό νομίζω τώρα, ναι».

Σε άλλο σημείο φαίνεται να λέει «νομίζω πως είμαι πολύ έντιμος άνθρωπος, πολύ πιο έντιμος από εσένα, στην πραγματικότητα». Επίσης αμφισβητεί τον δημοσιογράφο όταν αυτός του λέει πως δεν κατάφερε να παρουσιάσει χειροπιαστά στοιχεία για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του περί νοθείας.

Η διαφήμιση υπόσχεται την «πιο εκρηκτική συνέντευξη της χρονιάς», με τον Τραμπ να φαίνεται να αποχωρεί από τη συνέντευξη εκνευρισμένος, λέγοντας στο συνεργείο «κλείστε την κάμερα».

Η εκπομπή αναμένεται να προβληθεί τη Δευτέρα.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα