Είναι η Meghan η νέα αγαπημένη της βασίλισσας; Όλο χαμόγελα η Ελισάβετ στην πρώτη κοινή εμφάνιση με τη Markle

Η Δούκισσα του Sussex εμφανίστηκε όχι μια, ούτε δυο, αλλά τρεις φορές στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ την Τετάρτη στο Cheshire της Αγγλίας-και η ενδυμασία τους θύμιζε πολύ εκείνη του βασιλικού γάμου.

Η βασίλισσα κατέβηκε από το τρένο κατά την άφιξή τους στο Cheshire, φορώντας ένα lime φόρεμα του οίκου Stewart Parvin και ένα σακάκι ασορτί με το καπέλο από τον οίκο Rachel Trevor Morgan. Η 92χρονη βασίλισσα φορούσε παρόμοια χρώματα και στο Windsor κατά τη διάρκεια του γάμου του εγγονού της, πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Η Markle προτίμησε τον οίκο που σχεδίασε το νυφικό που φορούσε στην εκκλησία του St.George, Givenchy. Το εκρού φόρεμα συνδυάστηκε με μια μαύρη ζώνη και ένα ίδιο μικρό μαντό από πάνω. Η Δούκισσα του Sussex είχε τα μαλλιά της ελεύθερα, ενώ φορούσε και μαύρες γόβες.

Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Markle χωρίς τον σύζυγό της. Η βασίλισσα και η Meghan πέρασαν ένα βράδυ μαζί στο τρένο πριν τις δημόσιες εμφανίσεις τους, ένα ιδιαίτερο προνόμιο για το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Το πρόγραμμα των δυο κυριών περιλαμβάνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες, εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες όπως εγκαίνια πρωτότυπων οργανισμών και εκδηλώσεων.

Πηγή: ET online