ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Οι υποψήφιοι αλλιώς (και χωρίς πολλά λόγια)

5+1 ευθείες ερωτήσεις από τη HuffPost σε υποψηφίους βουλευτές, που καλούνται να απαντήσουν μέσα σε δευτερόλεπτα.
Φώτης Καρύδας

Ο κ. Καρύδας, ως υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Β′ Αθηνών, μιλά για το θέμα τη τοποθέτησης των υποψηφίων στο πολιτικό φάσμα, υπογραμμίζει τη σημασία του διαδικτύου στη διάδοση του μηνύματος και δηλώνει πως εκτιμά τους αντιπάλους που δραστηριοποιούνται «χωρίς κραυγές».

Eurokinissi

«Η προηγούμενη εκλογή μου κόστισε μόλις 1200 ευρώ. Σε ανάλογα επίπεδα κινείται και αυτή η προεκλογική εκστρατεία», σχολίασε στη HuffPost η υποψήφια στο Βόρειο Τομέα της Β′ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αννέτα Καββαδία.

Eurokinissi

«Κάνω προεκλογική εκστρατεία γυρνώντας στις γειτονιές...και κοστίζει ελάχιστα!», επισημαίνει η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α΄ Αθήνας, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Eurokinissi

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ επιμένει σε μία λέξη (και είναι αυτή που νομίζετε): Μεταρρυθμίσεις!

Eurokinissi

Πρόσωπο με μεγάλη διαδρομή στην τηλεοπτική δημοσιογραφία σε διευθυντικές θέσεις, βγαίνει τώρα στο προσκήνιο (οι φίλοι του όμως γνωρίζουν ότι τα πολιτικά πιστεύω του υπήρξαν πάντοτε σταθερά...)

Facebook

Πολιτικός και δημοσιογράφος με μακρά διαδρομή... «αποκαλύπτεται» απαντώντας σε 5+1 ερωτήσεις

Feodora Chiosea via Getty Images

Μπορεί το debate να μην έγινε, ωστόσο η ΗuffPost επιχειρεί να διατυπώσει ερωτήσεις και με την συνδρομή δημοσιογράφων που διεκδικούν τον σταυρό προτίμησης στις εθνικές εκλογές του 2019.

Δημοφιλή