Αποκάλυψη: Ο Ελληνάρας είναι ΑΜΕΑ!

Και γι' αυτό παρκάρει σε θέσεις ΑΜΕΑ, ο άνθρωπος...

1. Ολοι οι καλοί χωράμε

amea
amea

Η παραπάνω φωτογραφία είναι από το πάρκινγκ του Σκλαβενίτη Αλίμου. Οπως μας γράφει ο Δημήτρης Ευαγγελινάκης που μας την έστειλε, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα super market της Ελλάδας, με 6 θέσεις ΑΜΕΑ μπροστά στην είσοδο, οι οποίες «είναι μόνιμα κατειλημμένες από ανθρώπους με πρόβλημα στο μυαλό. Όσες παρακλήσεις κι αν έχω κάνει στην υποδοχή του καταστήματος, το φαινόμενο δεν μειώνεται. Και αναφέρομαι σε ένα parking τεράστιο, σίγουρα άνω των 500 θέσεων...»

2. Αμάρτησα για λίγη σκιά

0
0

Εδώ βλέπουμε άλλον έναν Ελληνάρα, σε πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη, στον περιφερειακό Βόλου-Αγριάς. Αυτός ο εκπρόσωπος του είδους έκλεισε την θέση ΑΜΕΑ με αριστοτεχνικό τρόπο, ούτως ώστε να εκμεταλλευτεί την σκιά - κι οι ΑΜΕΑ ας κόψουν τον λαιμό τους. Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Φιλίππου για την φωτογραφία.

3. Ποδήλατα; Ποιά ποδήλατα;

0
0

Στην φωτογραφία που μας έστειλε ο Κώστας Μπότης, μπορούμε να θαυμάσουμε έναν μηχανόβιο εκπρόσωπο του είδους, ο οποίος πάρκαρε το όχημά του φροντίζοντας να κλείσει ολόκληρο το πάρκινγκ για τα ποδήλατα. Διότι ο σοβαρός Ελληνάρας δεν κάνει μισές δουλειές.

4. Παρκάρω στη μέση του δρόμου, άρα υπάρχω

amea
amea

Λίγα μέτρα από τον σταθμό Μετρό «Άλιμος», ο Ελληνάρας βρήκε χώρο και πάρκαρε - στη μέση του δρόμου. Οπως μας γράφει ο Γιάννης Σαράντης, που μας έστειλε την φωτογραφία, στη συγκεκριμένη διασταύρωση δημιουργείται ένα κενό πολλών μέτρων, το οποίο, χάρη στην έλλειψη κάποιας νησίδας, είναι το τέλειο πάρκινγκ για τον Ελληνάρα: Κέντρο-πίστα, ευάερο, ευήλιο και διαμπερές, ευρύχωρο και -φυσικά- ενοχλητικό για όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτούλη του.

Αν συναντήσετε κι εσείς κάποιον εκπρόσωπο του είδους στην περιοχή σας, στείλτε μας τα σχετικά ντοκουμέντα, σε βίντεο ή φωτογραφίες, στο info@huffpost.gr - κι εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα.

Δημοφιλή