Ενιωθε ένα βουητό στο αυτί του για 3 μέρες. Τελικά ήταν κατσαρίδα.

Νόμιζε ότι ήταν νερό που είχε παγιδευτεί.
Jasmin Merdan via Getty Images

Ενας άνδρας από τη Νέα Ζηλανδία αναγκάστηκε να πάει στον γιατρό, ο οποίος έβγαλε μια κατσαρίδα από το αυτί του, τρεις ημέρες αφού ένιωθε κάτι να στριφογυρνάει μέσα του.

Ο Ζέιν Γουέντινγκ είπε ότι αρχικά νόμιζε πως έχει παγιδευτεί νερό στο αυτί του. Ο άνδρας από το Οκλαντν είχε πάει για μπάνιο σε μια τοπική πισίνα το πρωί της Παρασκευής και αποκοιμήθηκε στον καναπέ του εκείνο το βράδυ. Ξύπνησε με ένα βουλωμένο αυτί – και ένιωθε ότι κάτι έτρεχε μέσα.

Το Σάββατο, του δόθηκαν αντιβιοτικά και οδηγίες για να στεγνώσει με πιστολάκι το πλαϊνό μέρος του κεφαλιού του, όπου ένιωθε την ενόχληση. Ο γιατρός του είπε να να επιστρέψει σε περίπτωση που το πρόβλημα συνεχίζεται.

«Αμέσως μετά, ένιωσα πολύ χειρότερα», περιγράφει. Εχασε εντελώς την ακοή του στο συγκεκριμένο αυτί και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Ο στεγνωτήρας μαλλιών δεν βοήθησε. «Το μαγειρεύω [με το στεγνωτήρα μαλλιών] από το Σάββατο» αστειεύτηκε, χωρίς ακόμη να γνωρίζει την έκπληξη που τον περίμενε στη συνέχεια.

Τελικά αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε ειδικό ωτορινολαρυγγολόγο.

Τη Δευτέρα, κοίταξε στο αυτί του. «Θεέ μου» αναφώνησε αμέσως μόλις το εξέτασε. «Νομίζω ότι έχεις ένα έντομο στο αυτί σου». του είπε.

Χρειάστηκαν λίγα λεπτά, μια συσκευή αναρρόφησης και τσιμπιδάκια για να τραβήξει την νεκρή πλέον κατσαρίδα από το αυτί του.

Το θύμα την έδωσε στον ειδικό ως ενθύμιο. Δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο στην καριέρα του.

Πηγή: Guardian

Δημοφιλή