ΗΠΑ: Εκχιονιστικό κατέστρεψε 40 αυτοκίνητα καθαρίζοντας εθνική οδό

Στο βίντεο βλέπουμε την ταχύτητα του εκχιονιστικού αλλά και τη δύναμη με την οποία το χιόνι και η λάσπη πέφτει στα αντίθετα κινούμενα αυτοκίνητα.
Anadolu Agency via Getty Images

Τουλάχιστον 40 οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές την Κυριακή (23/1) όταν ο οδηγός ενός εκχιονιστικού το «παράκανε» με την ταχύτητα του οχήματος, στέλνοντας με πολύ δύναμη χιόνι και λάσπη στο αντίθετο ρεύμα, προκαλώντας χάος.

Το περιστατικό έγινε στις 1:46 μ.μ σε αυτοκινητόδρομο που συνδέει τις πόλεις Τούρνπάικ με το Σαντάνσκι στην Πολιτεία του Οχάιο στις ΗΠΑ.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ένα χρήστης του Reddit βλέπουμε την ταχύτητα του εκχιονιστικού αλλά και τη δύναμη με την οποία το χιόνι και η λάσπη πέφτει στα αντίθετα κινούμενα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Cleveland News από το περιστατικό υπήρξαν 12 ελαφρά τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σε ένα δεύτερο βίντεο φαίνονται σε ένα πάρκινγκ όλα τα αυτοκίνητα που έχουν υποστεί ζημιές από την απροσεξία του οδηγού του εκχιονιστικού.

Ο οδηγός ο οποίος εργάζεται από το 2015 στο Ohio Turnpike από το Δεκέμβριο του 2015, ελέγχθηκε για το αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή είχε κάνει χρήση ουσιών, ενώ τέθηκε σε προσωρινή αργία μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Ο συγκεκριμένος αυτοκινητόδρομος θεωρείται ένας από τους ασφαλέστερους στις ΗΠΑ και το συγκεκριμένο περιστατικό αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

Δημοφιλή