ΗΠΑ: Μήνυση από μαύρο πορνοστάρ επειδή η συμπρωταγωνίστριά του τον είπε «αράπη» ενώ γύριζαν σκηνή

ΗΠΑ: Μήνυση από μαύρο πορνοστάρ επειδή η συμπρωταγωνίστριά του τον είπε «αράπη» ενώ γύριζαν σκηνή
Michael Stewart via Getty Images

Ο μαύρος πορνοστάρ Μόρις ΜακΝάιτ, γνωστός με το ψευδώνυμο «Moe the Monster» μήνυσε την εταιρεία παραγωγής DF Production Inc. και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Καμπ, την Πέμπτη, επειδή η λευκή συμπρωταγωνίστριά του χρησιμοποίησε για αυτόν τη λέξη «αράπης» (η ελληνική απόδοση του «nigger» στα αμερικανικά αγγλικά- αντί του «νέγρος»- καθώς η λέξη θεωρείται προσβλητική) χωρίς τη συναίνεση του ίδιου.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BuzzFeed News, σύμφωνα με τη μήνυση, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στις 12 Ιουλίου 2017, ο Καμπ ρώτησε τον ΜακΝάιτ σε δύο περιπτώσεις εάν θα συναινούσε στη χρήση του «n-word» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων από τη συμπρωταγωνίστριά του, και αυτός αρνήθηκε και τις δυο. «Του είπα “όχι, δεν μου αρέσει η λέξη”» είπε στο BuzzFeed News την Πέμπτη, προσθέτοντας πως ο Καμπ του είπε ότι στους φαν αρέσει να ακούνε τη λέξη όταν βλέπουν πορνό. «Εξακολουθεί να μη μου αρέσει» απάντησε ο ΜακΝάιτ, σύμφωνα με τον ίδιο.

Gabe Ginsberg via Getty Images

Αργότερα μέσα στην ημέρα ο Καμπ τον ξαναρώτησε, λέγοντας πως η συμπρωταγωνίστριά του, Ντέμπορα Χινκλ (γνωστή ως «Ryan Conner») δεν είχε πρόβλημα να την πει.

«Είπα “δεν με νοιάζει εάν αυτή δεν έχει πρόβλημα- δεν μου αρέσει η λέξη και δεν συμφωνώ με αυτό”» είπε, προσθέτοντας ότι η Χινκλ ήταν δίπλα στον σκηνοθέτη και τις δύο φορές που αρνήθηκε. Παρόλα αυτά, στα γυρίσματα, στη σκηνή της εκσπερμάτωσης, η ίδια είπε τη λέξη δύο φορές- κάτι που φαίνεται σε βίντεο που ανέβηκε στο dogfart.com, πορνογραφικό δίκτυο της DF Productions.

Cali sunshine! #caligirl #valleygirl #blonde #milf #booty #ryanconner

A post shared by ryanconnerofficial (@ryanconnerofficial) on

#brazzerspornstars #ryanconner #yellow

A post shared by ryanconnerofficial (@ryanconnerofficial) on

«Η χρήση της n-word στον χώρο εργασίας θεωρείται από τα δικαστήρια και την κοινωνία μας ως ο πιο προσβλητικός ρατσιστικός χαρακτηρισμός» είπε ο δικηγόρος του ΜακΝάιτ, Νταν Γκίλεον. «Ενσαρκώνει το κακό του ρατσισμού. Δυστυχώς το Dogfart βγάζει πολλά χρήματα απευθυνόμενο στους ρατσιστές στην κοινωνία μας, οπότε ήταν πρόθυμοι να εξαπατήσουν τον Moe για να γυρίσει αυτή τη στιγμή, γνωρίζοντας πως η Ryan Conner σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει τέτοια γλώσσα».

Ο ΜακΝάιτ υποστηρίζει στη μήνυσή του πως η εταιρεία στοχεύσει σε ρατσιστές θεατές και τους προσελκύει να πληρώνουν χρήματα με αντάλλαγμα τη θέαση ρατσιστικών πορνογραφικών ταινιών. Όπως είπε, ζήτησε να μονταριστεί η σκηνή όταν έμαθε πως πωλούνταν online από τον Δεκέμβριο του 2017, και η DF Productions αρνήθηκε.

Δημοφιλή