Επιδεινώθηκε η υγεία του Κουφοντίνα - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Τι αναφέρει για την κατάσταση του.

Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα, το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, στο οποίο νοσηλεύεται.

Οπως αναφέρει το δελτίο τύπου του νοσοκομείου, το προσωπικό της ΜΕΘ προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης του ασθενή, λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών.

Παράλληλα το Ιατρο – νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας:

Ενημερώνουμε οτι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δημ. Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02-2021.

Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών.

Το Ιατρο – νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δημοφιλή