Επίθεση με βιτριόλι: Ποια είναι η βασική ύποπτη που προσήχθη στην ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει προσαχθεί ακόμα μία γυναίκα.
Eurokinissi

Στου Ζωγράφου εντοπίστηκε η 35χρονη γυναίκα, η οποία προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση με βιτριόλι με θύμα την Ιωάννα Π.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, η οποία ζει για χρόνια στην Αθήνα. Η ιδιωτική υπάλληλος που προσήχθη κατάγεται από τον ίδιο νομό από όπου κατάγεται και η 33χρονη Ιωάννα Π. Γνώριζε εδώ και χρόνια το θύμα, ενώ δεν ήταν ανάμεσα στους βασικούς υπόπτους στο πρώτο στάδιο της έρευνας.

Σε περίπτωση που η προσαγωγή της μετατραπεί σε σύλληψη και αποδειχτεί η εμπλοκή της στην υπόθεση, τότε θα πρόκειται για υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας. Και αυτό διότι η 35χρονη είχε εμμονή με συγκεκριμένο άντρα, θεωρώντας ότι η 33χρονη στέκεται εμπόδιο για τη σύναψη δεσμού μαζί του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει μία τηλεκάρτα, πιθανότατα πρόκειται γι’ αυτήν που χρησιμοποιήθηκε για το κλείσιμο του ταξί που μετέφερε τη δράστιδα στο σημείο της επίθεσης, όπως και μία περούκα. Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά ακόμα μία γυναίκα που φέρεται να εμπλέκεται με την υπόθεση, ενδεχομένως για συνέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει προσαχθεί ακόμα μία γυναίκα η οποία ανήκει στην βασική λίστα με τις υπόπτους. Η πρώτη προσαγωγή έγινε στις 7.30 το πρωί. Η δεύτερη στις 8.00.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει την πράξη της, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν με την κάνουν να μιλήσει. Οι αστυνομικοί κατέληξαν σε εκείνη ύστερα από τη συλλογή ηχητικού υλικού από την κλήση που έκανε για να κλείσει το ταξί που τη μετέφερε στην Καλλιθέα αλλά και μέσω της σάρωσης των κινητών τηλεφώνων. Η Αστυνομία θεωρεί ότι βρίσκεται μία ανάσα από την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δημοφιλή