Έρχεται το σίκουελ του βιβλίου «P.S. I Love You» - η ανακοίνωση της Σεσίλια Άχερν

Η συγγραφέας υπόσχεται πολλή συγκίνηση με τη συνέχεια της ιστορίας.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του δημοφιλούς βιβλίου «P.S. I Love You», η συγγραφέας Σεσίλια Άχερν ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε το σίκουελ του μυθιστορήματος.

Με ένα μήνυμα στο Τουίτερ, την ένδειξη «Έχω μεγάλα νέα» με κεφαλαία γράμματα και το εξώφυλλο του νέου βιβλίου η Άχερν αποκάλυψε ότι έγραψε τη συνέχεια της ερωτικής ιστορίας, με τίτλο «Postscript». «Το “Postscript” θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Ελπίζω να υποδεχθείτε τη Χόλι και τον Τζέρι και ελπίζω η ανάγνωση να είναι τόσο συναισθηματική όσο ήταν για μένα», έγραψε η συγγραφέας.

To «P.S. I Love You», το οποίο κυκλοφόρησε το 2004, περιέγραφε τη σχέση του ζευγαριού και το γεγονός ότι η Χόλι έλαβε δέκα φακέλους μετά τον θάνατο του Τζέρι, κάθε μήνα από έναν, που περιείχαν μηνύματα από τον Τζέρι στη σύζυγό του και όλα τελείωναν με: «Υ.Γ: Σ’αγαπώ».

Το πρώτο βιβλίο έγινε πολύ γρήγορα best seller στην Ιρλανδία, παραμένοντας στις λίστες βιβλίων για δεκαεννέα εβδομάδες. «Η συγγραφή του βιβλίου υπήρξε μια συναισθηματική εμπειρία. Δεν ξέρω πως κατάφερα να το κρατήσω μυστικό για τόσο πολύ καιρό, αλλά ανυπομονούσα να το μοιραστώ μαζί σας».

Το 2007, το βιβλίο μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστές τους Χίλαρι Σουάνγκ και Τζέραλντ Μπάτλερ.

View this post on Instagram

There she is Beside her sister Ready to go... #Postscript

A post shared by Cecelia Ahern (@official_ceceliaahern) on

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές ήταν ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση. Ανάμεσα στα μηνύματα, ένας χρήστης της πλατφόρμας έγραψε: «Τα καλύτερα νέα, ανυπομονώ να διαβάσω το βιβλίο».

«Δεν ονειρεύεστε. Συμβαίνει πραγματικά. Το πολυαναμενόμενο σίκουελ του best seller της Σεσίλια, “P.S. I Love You” έρχεται αυτό το φθινόπωρο, επανενώνοντας τους αναγνώστες με τη Χόλι Κένεντι και συστήνοντας νέους χαρακτήρες», τουίταρε το βρετανικό βιβλιοπωλείο Waterstones.

Πηγή: Marie Claire

Δημοφιλή