Έβαλε αγγελία στο Σκοτεινό Διαδίκτυο για να δολοφονήσουν την ερωμένη του παντρεμένου φίλου της

Μόλις έμαθε πως είχε νέα αντίζηλο προσπάθησε να την βγάλει από την μέση.
.
.
Facebook

Μια γυναίκα που εργαζόταν σε ένα από τα αθλητικά καταστήματα του κολοσσού Milton Keynes κατηγορείται ότι προσέλαβε εκτελεστή για να δολοφονήσει την ερωμένη του εραστή της, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Ο λόγος για την Γουίτνεϊ Φράνκς, 26 ετών, η οποία σύναψε ερωτική σχέση με τον διευθυντή του παραρτήματος της Τζέιμς Πρέστ. Από την αρχή της σχέσης τους η 26χρονη γνωρίζε πως αυτός είναι παντρεμένος, ενώ της είχε ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να πάρει διαζύγιο ή να χωρίσει την σύζυγο του, αναφέρει η Βρετανική Sun.

Οι δύο εραστές είχαν παράνομη σχέση για δύο χρόνια μέχρι που κάποια στιγμή πήρε μετάθεση σε ένα άλλο κατάστημα, της ίδιας όμως εταιρίας. Τότε, ήταν που ανάμεσα τους μπήκε νέο πρόσωπο.

Μια μέρα λοιπόν, η Γουίτνεϊ Φράνκς επισκέφθηκε το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν ο εραστής της. Εκεί παρατήρησε να έχει «περίεργη επαφή» και «αγγίγματα» με την συνάδελφο της Ρούτ Ρουούνα.

Αποφάσισε να κάνει ερευνά ώστε να δει τι συμβαίνει και ανακάλυψε ότι ο διευθυντής της δεν έχει παράνομη σχέση μόνο μαζί της, αλλά και με την συνάδελφο της παράλληλα. Έτσι, μπήκε στο σκοτεινό διαδίκτυο και σχεδίασε το επόμενο βήμα της.

Μόλις έμαθε πως είχε νέα αντίζηλο προσπάθησε να την βγάλει από την μέση, οπότε μπήκε στο σκοτεινό διαδίκτυο και ανάρτησε ένα συμβόλαιο θανάτου, προσφέροντας 1,174 ευρώ σε Bitcoin για να δολοφονηθεί η συνάδελφος της.

Παρόλα αυτά, το σχέδιο της ναυάγησε, γιατί στην αγγελία απάντησε ένας δημοσιογράφος που του κίνησε την περιέργεια. Ο άνδρας αφού έμαθε τι ζητούσε η 26χρονη πήγε στην αστυνομία, με τις αρχές να περνούν χειροπέδες αμέσως στην Φράνκς.

H 26χρονη διώκεται με βαριές κατηγορίες.